ZO WERKT HET

De werkwijze van MEETZZ is uniek!

Bij MEETZZ geen nepprofielen of urenlang swipen zonder resultaat. De werkwijze van MEETZZ is doelgericht, persoonlijk en betrouwbaar. De tijd die je erin stopt is ook nuttige tijd.

MEETZZ kijkt verder dan een foto en ik match handmatig onder andere op basis van interesses, achtergrond, persoonlijkheid en levensstijl. En ook een deel op ‘gevoel’. Natuurlijk hoeft niet alles te kloppen, maar ik match niet om het matchen. Kwaliteit gaat boven kwantiteit.

Belangrijk hierbij is vertrouwen. Ik vertrouw jou in jouw eerlijkheid en openheid over wie jij bent. Jij vertrouwt mij in het selecteren van de juiste potentiële matches. En dit alles voor ons gezamenlijke doel: het vinden van die leuke christelijke vrijgezel waarmee jij een langdurige relatie kunt opbouwen!

Stap 1 – Aanmelden

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan! Kies welk membership het beste bij jou past en vul het aanmeldformulier in. Jouw MEETZZ-avontuur kan beginnen!

Stap 2 – Persoonlijke intake

Na jouw aanmelding neem ik contact met je op voor het plannen van jouw persoonlijke intakegesprek. Deze intake is via Teams of bij jou thuis (alleen mogelijk bij een membership zilver of goud). Daarna ontvang je een vragenlijst, zodat je alvast wat gegevens over jezelf kunt invullen. Tijdens de intake gaan we op een ontspannen en laagdrempelige manier dieper in op de door jou ingevulde gegevens. Zo krijg ik een nog beter beeld van wie jij bent, wat jij zoekt in een partner en belangrijk vindt in een relatie.

Na de intake maak ik een geanonimiseerde profielschets, jouw MEETZZ-profiel, die na goedkeuring van jou wordt opgenomen in de gesloten database van MEETZZ.

Heb je een membership goud? Dan heb je de mogelijkheid om jouw MEETZZ-profiel te laten plaatsen op de website en sociale media van MEETZZ.

Stap 3 – Op zoek

Heb je een membership brons? Dan staat jouw profiel in de gesloten database en kun je gematcht worden aan MEETZZERS met een membership zilver of goud (ik ga dus niet actief voor jou op zoek).

Heb je een membership zilver of goud? Dan doe ik mijn uiterste best om zoveel mogelijk kwalitatieve matches voor jou te vinden, zowel binnen de database van MEETZZ als daarbuiten.

Heb je een membership goud? Dan kunnen ook vrijgezellen die een kijkje nemen op de website kosteloos reageren op jouw profiel. Ik screen deze reacties (telefonisch en een korte intake via Teams).

Soms gaat dit snel, soms heeft het wat meer tijd nodig. Na het vinden van een match laat ik dit jou natuurlijk meteen weten. We bespreken het profiel en ik vertel jou waarom ik denk dat hij of zij goed bij je past.

Stap 4 – Dé date

Zijn jullie allebei enthousiast? Dan gaan jullie op blind date! Deze blind date is een korte kennismaking op een neutrale plek en bestaat meestal uit een wandeling en een drankje op een terras of in een leuk tentje. Het doel van deze blind date is alleen maar om erachter te komen of jullie het gezellig hebben en er iets van een klik is. Ik plan deze eerste date en evalueer daarna bij jullie beiden hoe de date is verlopen.

Krijgt de date geen vervolg? Kan gebeuren! Dan pas ik, indien nodig, jouw zoekprofiel aan en zoek ik gelijk verder (alleen bij membership zilver en goud). Je leert zo steeds beter wat bij je past en ontmoet leuke mensen.

Zijn jullie na de blind date nog niet uitgepraat en willen jullie elkaar beter leren kennen? Dan is het aan jullie om hier invulling aan te geven. Natuurlijk blijf ik op de achtergrond aanwezig en houden we contact.

MEETZZ iets voor jou?

Je kunt kosteloos reageren op profielen van de MEETZZERS Neem contact op voor meer informatie!