WIE IS MEETZZ?

Hoi, ik ben Henriëtte Both, oprichter en matchmaker. Graag neem ik je mee in het verhaal van MEETZZ.

In mijn omgeving kwam ik regelmatig mensen tegen die vastliepen in hun zoektocht naar een partner. Sommigen van hen probeerden weleens iets op een online datingapp, maar waren daar veel tijd aan kwijt, zonder het gewenste resultaat. Anderen deden juist helemaal niks, omdat ze niet wisten waar ze moesten beginnen. Ze hadden allemaal hetzelfde probleem: Hoe en waar kom ik deze potentiële partner “in real-life” tegen? En hoe weet ik dan of hij of zij echt bij mij past?

Vanuit de volle overtuiging dat er voor dit probleem een oplossing is, ben ik MEETZZ opgestart. Mijn missie? Het op een leuke en persoonlijke manier bij elkaar brengen van christelijke vrijgezellen met het doel om ze te helpen bij het vinden van een leuke partner.

In de naam MEETZZ zit het woord ONTMOETEN. Ik geloof echt dat dit het sleutelwoord is voor het vinden van echte liefde. Dus niet wekenlang om elkaar heen draaien of afwachten totdat de ander actie onderneemt. Nee, elkaar “face-to-face” ontmoeten en zo ontdekken of er een klik is.

Omdat een liefdesrelatie één van de meest persoonlijke en essentiële dingen in het leven is, vind ik het echt belangrijk om goede en integere dienstverlening te geven. Dit proces gaan we echt samen aan en ik zal er alles aan doen om het tot een succes te maken. Mijn vakkennis, levenservaring, inlevingsvermogen, enthousiasme, gedrevenheid en grote sociale netwerk komen daarbij goed van pas.

Naast eigenaar van MEETZZ ben ik al meer dan 20 jaar gelukkig getrouwd met Marco en moeder van drie prachtige kids.

Bij ons gaat het echt niet altijd vanzelf, maar het is zo fijn om te weten dat je iemand naast je hebt die onvoorwaardelijk van je houdt. Gewoon omdat je bent wie je bent! En dat wens ik jou ook toe. Dat je in de liefde de mooiste versie van jezelf kan zijn en dat je samen met je geliefde kan lachen, genieten en groeien in GELOOF, HOOP en LIEFDE!

Liefs, Henriëtte

In mijn omgeving kwam ik regelmatig mensen tegen die vastliepen in hun zoektocht naar een partner. Sommigen van hen probeerden weleens iets op een online datingapp, maar waren daar veel tijd aan kwijt, zonder het gewenste resultaat. Anderen deden juist helemaal niks, omdat ze niet wisten waar ze moesten beginnen. Ze hadden allemaal hetzelfde probleem: Hoe en waar kom ik deze potentiële partner “in real-life” tegen? En hoe weet ik dan of hij of zij echt bij mij past?

Vanuit de volle overtuiging dat er voor dit probleem een oplossing is, ben ik MEETZZ opgestart. Mijn missie? Het op een leuke en persoonlijke manier bij elkaar brengen van christelijke vrijgezellen met het doel om ze te helpen bij het vinden van een leuke partner.

In de naam MEETZZ zit het woord ONTMOETEN. Ik geloof echt dat dit het sleutelwoord is voor het vinden van echte liefde. Dus niet wekenlang om elkaar heen draaien of afwachten totdat de ander actie onderneemt. Nee, elkaar “face-to-face” ontmoeten en zo ontdekken of er een klik is.

Omdat een liefdesrelatie één van de meest persoonlijke en essentiële dingen in het leven is, vind ik het echt belangrijk om goede en integere dienstverlening te geven. Dit proces gaan we echt samen aan en ik zal er alles aan doen om het tot een succes te maken. Mijn vakkennis, levenservaring, inlevingsvermogen, enthousiasme, gedrevenheid en grote sociale netwerk komen daarbij goed van pas.

Naast eigenaar van MEETZZ ben ik al meer dan 20 jaar gelukkig getrouwd met Marco en moeder van drie prachtige kids.

Bij ons gaat het echt niet altijd vanzelf, maar het is zo fijn om te weten dat je iemand naast je hebt die onvoorwaardelijk van je houdt. Gewoon omdat je bent wie je bent! En dat wens ik jou ook toe. Dat je in de liefde de mooiste versie van jezelf kan zijn en dat je samen met je geliefde kan lachen, genieten en groeien in GELOOF, HOOP en LIEFDE!

Liefs, Henriëtte

MEETZZ iets voor jou?

Je kunt kosteloos reageren op profielen van MEETZZERS Neem contact op voor meer informatie!