Vrouw | 50 jaar | 165 cm

Woont in de gemeente Schouwen-Duiveland

Deze leuke vrouw (goed verzorgd, donkerblond halflang haar) werkt met veel plezier als verpleegkundige in het ziekenhuis.

Ze is sinds vijf jaar weduwe en heeft best een pittige tijd achter de rug. Ze heeft vier dochters, waarvan er twee nog thuis wonen. Naast haar werk en de zorg voor haar gezin spreekt ze graag af met haar vriendinnen voor een kopje koffie of een wandeling door de natuur. Ook vindt ze het leuk om met haar dochters te winkelen of een terrasje te pakken. Verder leest ze graag en zingt ze af en toe in een projectkoor.

Ze is sociaal, actief en zit niet graag stil. Maar kan ook echt genieten van even niks moeten en tijd voor zichzelf. Ze is gevoelig, maar ook nuchter. Verder is ze open en altijd in voor nieuwe dingen. Ze ontwikkelt zichzelf graag, houdt van verdieping. En ze is enorm zorgzaam, wat soms ook haar valkuil is. Normen en waarden zijn erg belangrijk voor haar.

Ze is een sterke vrouw, heeft alles prima voor elkaar en is nu echt toe aan een nieuwe stap in haar liefdesleven. De man (± 50-55 jaar) die ze zoekt is een liefdevolle, goed verzorgde, ondernemende man. Hij is integer en openhartig en kan goed luisteren. Een fijne man waar ze alles mee kan delen. Samen geloven, lachen, erop uit gaan en genieten, dat is wat ze graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!