Vrouw | 33 jaar | 141 cm

Woont in gemeente Goes

Deze lieve vrouw zorgt veel voor anderen, maar ze vindt het nu tijd om ook aan zichzelf te denken. Momenteel doet ze een studie toegepaste psychologie en loopt ze stage bij een organisatie voor kinderen met een beperking. Ze geniet ervan om kinderen te begeleiden en zou in de toekomst graag in de jeugdzorg willen werken.

Ze heeft een lichamelijke beperking, maar ze is zelfstandig en kan prima voor zichzelf zorgen. Ze geniet van haar eigen huis, maar deelt deze ook graag met anderen. Momenteel is ze deeltijdpleegouder, maar in de toekomst zou ze dit graag willen uitbreiden. Pleegzorg is echt haar passie en ze vindt het fijn om zo kinderen een veilige plek te kunnen geven. Daarnaast is ze mantelzorger voor haar moeder en zus.

In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te tafeltennissen en paardrijden. Gewoon om even lekker bezig te zijn, maar ook voor de sociale contacten. Verder wandelt ze graag met haar hond. En als ze even lekker niks heeft, gamet ze wat op de computer of kijkt ze televisie. In het verleden heeft ze veel vrijwilligerswerk gedaan. Ze heeft een brede interesse, onder andere in psychologie, politiek en actualiteiten. Haar kerkelijke achtergrond is CGK en ze heeft ook een fijn netwerk van mensen uit de kerk. Ook spreekt ze regelmatig af met haar vriendinnen.

Qua karakter kun je haar omschrijven als rustig, zorgzaam en betrouwbaar. Ze is nuchter, maar ook gevoelig. Ze kan goed analyseren en vindt zichzelf soms ook een beetje koppig. Ze is gedreven en staat graag voor anderen klaar, maar leert ook steeds meer om haar grenzen te bewaken. Ze voelt zich prettiger in een klein gezelschap dan in een grote groep. Ze vindt een vaste basis fijn, maar houdt ook wel van een beetje uitdaging.

De man (± 32-45 jaar) die ze zoekt is zelfstandig, zorgzaam en betrouwbaar. Hij praat makkelijk en is oprecht. Verder kan hij goed reflecteren. Zijn kerkelijke achtergrond is enigszins vergelijkbaar en hij woont bij voorkeur in of dichtbij Zeeland. Het zou een enorme pré zijn als zijn hart ook open staat voor pleegzorg. Dit is namelijk echt een belangrijk onderdeel van haar ideale toekomstplaatje.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!