Vrouw | 31 jaar | 161 cm

Woont in gemeente Doetinchem

Deze vrouw zorgt graag voor anderen. Ze werkt in de gehandicaptenzorg, in een woning voor ernstig meervoudig beperkte mensen. Bij deze groep ligt haar hart. Daarnaast is ze vrijwilliger van één van deze bewoners en neemt haar af en toe na werktijd mee voor bijvoorbeeld een wandeling.

Familie en vrienden zijn enorm belangrijk voor haar. Ze komt uit een warm gezin met vijf kinderen en zien elkaar veel. Ze woont op zichzelf en vindt het thuis heerlijk om muziek te luisteren, een film te kijken of om met haar moestuintje op haar balkon bezig te zijn. Toch zoekt ze graag de gezelligheid op. Ze houdt van winkelen, uit eten gaan, of gewoon gezellig bij iemand thuis iets drinken en een spelletje doen. Ze heeft een grote vriendengroep waarmee ze regelmatig iets afspreekt. Haar vrienden noemen haar ook wel de verbindende factor in de vriendengroep. Zij regelt de uitjes en zet zich altijd in om elkaar te blijven zien.

Qua karakter kun je haar omschrijven als sociaal, zorgzaam en vrolijk. Ze is nuchter, maar ook open en avontuurlijk. Ze vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en ontdekken, alhoewel ze soms ook wel voor de veilige weg kiest. Ze wil het graag goed doen en heeft het liefst de touwtjes in handen, maar vindt het ook leuk om verrast te worden. Daarnaast is ze direct en stabiel, maar ze kan ook onzeker zijn als ze beren op de weg ziet.  

De man (± 28-37 jaar) die ze zoekt is sociaal en maakt makkelijk een praatje. Hij is zorgzaam, betrouwbaar, zelfstandig en stabiel. Hij kan initiatief nemen, goed relativeren en haar af en toe dat duwtje in de rug geven wat zij dan nodig heeft.

Tijd en aandacht aan elkaar geven en samen leuke dingen doen. Elkaar versterken, samen geloven en een mooie toekomst opbouwen, het liefst in de regio waar zij nu woont. Dat is hoe ze het graag zou willen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!