Man | 59 jaar | 165 cm

Woont in de gemeente Veere

Deze vriendelijke man is in het dagelijks leven buschauffeur. Daarnaast is hij veel in zijn garage en tuin te vinden. Wat zijn ogen zien, maken zijn handen. Hij is gek op oude brommers en vindt het heerlijk om wat te sleutelen of om een ritje te maken op zijn brommer of motor. 

Een echt gezelligheidsmens is hij en daarom spreekt hij wekelijks af met vrienden of familie. Hij is lid van een evangelische gemeente en is één van de kosters.

Qua karakter kun je hem omschrijven als zorgzaam en optimistisch. Hij ziet graag het goede in anderen en wil het ook graag goed doen voor anderen. Verder is hij nuchter, open, eerlijk, direct en een tikkeltje bescheiden. En hij houdt wel van een grap en een grol.

Hij heeft geen kinderen en is sinds een aantal jaren weduwnaar. Hij kan prima voor zichzelf zorgen, maar mist wel echt de gezelligheid en liefde van een fijne partner.

De vrouw (± 50-61 jaar) die hij zoekt is rustig, open, lief, zachtaardig en zorgzaam. Ze vindt het ook leuk om dingen te ondernemen. Met elkaar, maar ook los van elkaar.

Open en eerlijk zijn, naar elkaar luisteren, voor elkaar zorgen en elkaar in je waarde laten. Dat is wat hij graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!