Vrouw | 41 jaar | 178 cm

Woont in de provincie Utrecht

Deze vrouw werkt in het dagelijks leven in de zorg. Ze woont op zichzelf en komt uit een warm gezin met drie kinderen.

In haar vrije tijd is ze graag bezig. Ze is creatief en vindt het heerlijk om het in huis gezellig te maken.
Verder gaat ze graag op stap. Ze geniet van uit eten gaan of een terrasje pakken, maar houdt ook van wandelen en fietsen.
Ze staat vaak en graag voor anderen klaar en vindt het leuk om bijvoorbeeld voor ze te koken.

Qua vakantie gaat ze het liefst een paar dagen met de auto naar een hotel. En dat meerdere keren per jaar. Ze geniet dan van de luxe en het ondernemen van leuke activiteiten. Ze gaat graag goed voorbereid op stap, omdat ze haar tijd goed wil benutten. Maar ze is ook zeker in voor spontane acties.

Ze heeft veel vriendinnen en kennissen en spreekt regelmatig met hen af.

Je kunt haar omschrijven als een eerlijke, opgewekte en zorgvuldige vrouw. Verder is ze enorm zorgzaam. Soms vergeet ze zichzelf daarbij. Ze houdt van routine, maar vindt het ook leuk om nieuwe dingen te proberen. In praktische zaken is ze nuchter, maar op emotioneel vlak trekt ze zich wel eerder dingen aan. Ze voelt zich het prettigst bij 1-op-1 contact of in kleinere groepen. Bij grotere gezelschappen kijkt ze vaak eerst de kat uit de boom. Normen en waarden vindt ze erg belangrijk.

De man (± 31-46 jaar) die ze zoekt is een stabiele man die stevig in zijn schoenen staat. Hij is betrouwbaar, respectvol en liefdevol. Hij is zelfstandig en heeft ook zijn eigen bezigheden. Ze vindt het erg belangrijk om oog en aandacht te hebben voor elkaar, het geloof in God te delen, met elkaar te lachen en de tijd samen ook als kostbare tijd te zien.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!