Vrouw | 50 jaar | 170 cm

Woont in gemeente Krimpenerwaard

Deze vriendelijke vrouw werkt in het dagelijks leven in een verzorgingstehuis. Naast de zorgtaken heeft ze ook diverse neventaken. Voor haar opleiding verliet ze Zeeland en inmiddels heeft ze op diverse plekken in het land gewoond. Nog steeds gaat ze wekelijks naar Zeeland voor familiebezoek.

Ze kan enorm genieten van de natuur en het platteland en is gek op bloemen en planten. Een uitstapje naar het tuincentrum of een landwinkel is dus wel aan haar besteed. En ze houdt van nostalgie. Ze is een aanpakker, maar kan ook goed stilzitten en genieten van een boek of tijdschrift of een beetje dagdromen. Verder vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn, zoals haken en handwerken.

Ze houdt van gezelligheid in een klein gezelschap. Samen dingen doen en zo de verbinding zoeken met af en toe een diepgaand gesprek. Ook vindt ze het leuk om met een nichtje, vriendin of ander familielid op vakantie te gaan. Dat kan in Nederland zijn, maar ook ergens in Europa. Schotland vindt ze erg mooi.

Qua karakter kun je haar omschrijven als zorgzaam en empathisch. Nuchter, maar ook gevoelig. Ze is een doorzetter, perfectionistisch en gedreven. Ze kan zich op de achtergrond houden, maar als ze zich veilig en zeker voelt, durft ze ook zeker haar mening te geven. Ze houdt van vaste normen en waarden en tradities, maar staat wel open voor de mening van anderen.

De man (± 45-60 jaar) die ze zoekt is een gezellige man, bij voorkeur uit de Gereformeerde Gemeente, die stevig in zijn schoenen staat. Hij is zelfstandig en houdt van een eenvoudig leven. Genieten van de kleine dingen, verbinding zoeken met elkaar en er voor elkaar zijn. Dat is hoe zij het voor zich ziet.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!