Vrouw | 24 jaar | 159 cm

Woont in gemeente Rijssen-Holten

Deze leuke, lieve vrouw komt rustig en vriendelijk over. Na de havo en het mbo werkte ze een aantal jaren als verpleegkundige in een verzorgingstehuis. Dit was het niet helemaal voor haar en daarom volgt ze momenteel een opleiding tot praktijkondersteuner bij een huisartsenpraktijk. Hiervoor is ze een paar dagen per week in het westen van het land.

Ze woont nog thuis en komt uit een groot en hecht gezin. Haar kerkelijke achtergrond is Oud Gereformeerde Gemeente.

Ze is creatief en in haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te tekenen en verven. Soms volgt ze een tekenworkshop, maar ook een bezoekje aan een creatieve beurs is wel aan haar besteed. Ze is muzikaal en speelt dwarsfluit, gitaar en een beetje piano en heeft ook altijd muziek aan staan. Ze vindt het ook leuk om iets lekkers te bakken en kan echt genieten van gezelligheid. Daar hoort een spelletje spelen met vrienden en familie zeker bij. Daarnaast houdt ze enorm van watersport. Ze heeft haar duikbrevet en gaat regelmatig met haar vader en zus duiken. Dit kan in de buurt zijn, maar ook wat verder weg. Maar soms even op een mountainbike de natuur is, vindt ze ook heerlijk. Vakantie houdt ze meestal met familie. Al van jongs af aan kampeert ze. Ze geniet dan van het samenzijn en de gezellige sfeer.

Qua karakter kun je haar verder omschrijven als hartelijk en puur. Ze is gedreven en een echte doorzetter. Ze is bescheiden, maar kan ook zeker het voortouw nemen als anderen dat niet doen. Ze staat graag voor anderen klaar en anderen zoeken haar ook graag op. Ze kan goed luisteren, is integer, oplossingsgericht en positief ingesteld. Maar ze is ook stabiel, nuchter en open.

De man (± 23-30 jaar) die ze zoekt is lief, oprecht en kan zich goed uiten. Hij is niet bang om zijn mening te geven en kan ook initiatief nemen. Hij is een familiemens, net als zij. Hij heeft een reformatorische achtergrond.

Ze kijkt uit naar een gelijkwaardige relatie, waarin ruimte is voor eigen dingen, maar waarin samen geloven en tijd voor elkaar ook belangrijk zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!