Vrouw | 28 jaar | 176 cm

Woont in regio Zwolle

Deze leuke, hartelijke vrouw werkt in het dagelijks leven als zelfstandig gebarentolk. Ze geniet van de afwisseling, zowel in opdrachtgevers als in de locaties waar ze werkzaam is. Daarnaast is ze gek op wiskunde en geeft hier ook bijles in.

Ze woont op zichzelf in de plaats waar ze is opgegroeid. Ze is een echt buitenmens en geniet enorm van de polder en de rust.

Familie en vrienden zijn belangrijk voor haar. Ze komt uit een groot gezin en heeft een fijn sociaal netwerk. Regelmatig spreekt ze af voor een gezellig avondje thuis of bij iemand anders.

Qua karakter kun je haar omschrijven als sociaal, vrolijk, oprecht, direct, nuchter en gevoelig. Maar ook zelfstandig, flexibel en makkelijk in de omgang. Ze is traditioneel en zorgzaam en houdt van vaste normen en waarden. Maar ze staat ook zeker open voor wat uitdaging en af en toe iets nieuws.

De man (± 25-37 jaar) die ze zoekt is actief en heeft zijn zaakjes op orde. Hij is betrokken, heeft oprechte interesse in anderen, is betrouwbaar en nuchter. Verder ziet hij er verzorgd uit. Hij heeft een reformatorische achtergrond. 

Samen een mooie toekomst opbouwen, dat is wat ze graag wil. En waar dat dan is, maakt haar niet zoveel uit.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!