Vrouw | 28 jaar | 176 cm

Woont op de Veluwe

Deze goed verzorgde, zelfstandige vrouw heeft alles prima voor elkaar. Ze heeft een leuke baan als directiesecretaresse in het onderwijs en geniet enorm van de afwisseling en het organiseren en plannen.

Ze woont op zichzelf (samen met een huisgenoot) en geniet van haar zelfstandigheid en onafhankelijkheid. Ze komt uit een warm gezin waar het altijd goed en gezellig is. Ze is lid van de GG en voelt zich hier op haar plek.

In haar vrije tijd leest ze graag. Ze vindt het heerlijk om af en toe alleen te zijn en haar eigen ding te doen. Ook houdt ze erg van koken. Verder is ze gek op spelletjes (vooral rekenkundige denkspelletjes) doen met vrienden of familie. Vakantie ziet ze echt als qualitytime met vrienden of familie. Ze vindt het belangrijker met wie ze gaat dan waarnaartoe.

Qua karakter kun je haar omschrijven als praktisch, zorgzaam en zorgvuldig. Soms kan ze een beetje ongeduldig of onzeker zijn. Ze leeft uit gevoel, maar is ook rationeel. En ze houdt van vaste normen en waarden.

De man (± 26-34 jaar) die ze zoekt is een makkelijke prater, maar hoeft niet altijd het achterste van zijn tong te laten zien. Hij is sociaal en zorgzaam. Hij staat stevig in zijn schoenen en kan initiatief nemen. En ze vindt het leuk als hij haar soms even uitdaagt en haar uit haar comfortzone haalt.

Een gelijkwaardige relatie, waarin samen geloven, leuke dingen doen, maar ook lief en leed delen centraal staan. Dat is hoe ze het voor zich ziet.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!