Vrouw | 28 jaar | 176 cm

Woont op de Veluwe

Deze leuke, goed verzorgde en zelfstandige vrouw heeft alles prima voor elkaar. Ze heeft een administratieve baan in het onderwijs en geniet enorm van de afwisseling en het organiseren en plannen. Ze woont op zichzelf en geniet van haar zelfstandigheid en onafhankelijkheid. Ze komt uit een warm gezin waar het altijd goed en gezellig is.

In haar vrije tijd leest ze graag. Ze vindt het heerlijk om af en toe alleen te zijn en haar eigen ding te doen. Ook houdt ze erg van koken. Ze sport regelmatig, maar doet dat echt voor haar gezondheid en de gezelligheid. Verder is ze gek op spelletjes (vooral rekenkundige denkspelletjes) doen met vrienden of familie. Vakantie ziet ze echt als quality time met vrienden of familie. Ze vindt het belangrijker met wie ze gaat dan waarnaartoe.

Ze is praktisch, zorgzaam en zorgvuldig. Daarnaast houdt ze van vaste normen en waarden. Soms kan ze een beetje ongeduldig, verlegen of perfectionistisch zijn.

De man (± 25-33 jaar) die ze zoekt woont op de Veluwe. Hij is een makkelijke prater, maar laat niet altijd het achterste van zijn tong zien. Verder is hij sociaal en staat hij stevig in zijn schoenen. Ze vindt het fijn als hij behoudend is en dezelfde opvattingen en levensstijl heeft als zij.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!