Vrouw | 41 jaar | 180 cm

Woont in regio Rotterdam

Deze hartelijke, goed verzorgde vrouw heeft alles prima voor elkaar. Ze geniet van de dingen die ze doet. Ze is werkzaam in het voortgezet onderwijs en vindt het heerlijk om met mensen te werken, te organiseren en de lijntjes uit te zetten.

Ze woont in een leuk huis midden in de stad en heeft een actief en gevarieerd leven. Ze houdt van gezelligheid en spreekt regelmatig af met haar vriendinnen voor een lunch of etentje. Dit etentje kan in een culinair restaurant zijn, maar ze staat ook gerust thuis de hele middag in de keuken. Daarnaast gaat ze regelmatig naar een museum, zit ze bij een leeskring, kan ze echt genieten van een klassiek concert en draait ze haar hand ook niet om voor een ritje op de racefiets of tochtje met een zeilboot. Ze houdt van buiten zijn en slow-living. Ze is altijd in voor actieve vakanties en kamperen en vindt het leuk om zo nieuwe mensen te ontmoeten.

Ze is een actief christen en gaat naar een nuchtere traditionele kerk. Taize muziek en een kloosterweekend geven haar inspiratie in het geloof. Ze kijkt ook zeker over kerkmuren heen en vindt het bijvoorbeeld belangrijk dat de gemeente er ook is voor de mensen in de stad.

Qua karakter kun je haar omschrijven als sociaal, avontuurlijk, krachtig en opgewekt. Ze is graag bezig, maar het moet wel ontspannen en luchtig blijven. Ze is nuchter, maar ook open. Ze kan niet goed tegen autoritaire mensen en vindt denk- en keuzevrijheid belangrijk. Daarnaast is ze doelgericht, bedachtzaam en stabiel.

De man (± 35-50 jaar) die ze zoekt is zelfstandig, positief ingesteld, ontspannen en easy going. Hij is vlot, staat stevig in zijn schoenen en geniet van het leven. Hij is verbaal sterk en deinst niet terug voor wat diepgang en een mooie discussie. Maar hij heeft ook zelfspot en neemt zichzelf niet altijd te serieus. Ze vindt het geen probleem als hij kinderen heeft.

Ze kijkt uit naar een gelijkwaardige relatie, waarin respect voor elkaar en samen genieten van de mooie dingen in het leven belangrijk zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!