Vrouw | 57 jaar | 170 cm

Woont in gemeente Hoeksche Waard

Deze zelfstandige vrouw werkt als medewerker sales support bij een groothandel in bevestigingsartikelen. Ze werkt al jaren bij dit bedrijf en onlangs is ze, op eigen initiatief, van functie veranderd, omdat ze graag meer uitdaging wilde. Ze heeft geen kinderen.

Ze is creatief, houdt van handletteren en kleding maken, maar gaat ook graag een rondje wandelen of fietsen. Daarnaast luistert ze graag muziek (mannenkoren, Sela). En ze houdt van koken en uit eten gaan. Ook gaat ze ieder jaar op vakantie, vaak met vrienden, en vindt het dan leuk om wandelen en fietsen af te wisselen met een museumbezoek of een beetje cultuur snuiven. Ze heeft een reformatorische achtergrond en helpt af en toe bij activiteiten van de kerk.

Qua karakter kun je haar omschrijven als zorgzaam, nuchter, oprecht en een tikkeltje bescheiden. Soms kijkt ze eerst de kat uit de boom, maar ze is zeker niet bang om haar mening te geven of alleen ergens naar toe te gaan. Qua geloof hecht zij meer waarde aan inhoud, dan aan tradities en gewoonten.

Ze zoekt een leuke man (± 52-65 jaar) die open, eerlijk en zorgzaam is. Hij is rustig, maar kan wel initiatief nemen. Samen naar de kerk gaan, samen leuke dingen doen, maar elkaar ook de ruimte geven in vertrouwen. Daar kijkt zij naar uit.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!