Vrouw | 28 jaar | 157 cm

Woont in gemeente Ermelo

Deze leuke, goed uitziende vrouw werkt in het dagelijks leven als zorgassistente in een verzorgingstehuis bij haar in de buurt. Ze is zorgzaam en vindt het leuk om anderen te helpen.

Als ze niet hoeft te werken, vindt ze het heerlijk om even koffie te drinken, lekker te chillen en een spelletje te spelen op haar telefoon. Ook luistert en kijkt ze graag naar weetjes om zich zo verder te ontwikkelen. En soms doet ze iets creatiefs, maakt ze een wandeling of fitnesst ze thuis.

Ze is in Polen geboren en woont nog thuis bij haar adoptieouders. Haar broer is inmiddels getrouwd.

Door haar FAS functioneert ze het beste in een rustige omgeving, maar het moet ook zeker niet te saai zijn. Ze is vrolijk, maar ook gevoelig en laat vaak alleen het achterste van haar tong zien aan mensen die ze vertrouwt. Verder is ze bescheiden, maar ook eerlijk en direct en soms een beetje koppig en eigenwijs.

De man (± 25-35 jaar) die bij haar past is rustig, maar ook actief. Hij weet wat hij wil en kan tegengas geven. Verder is hij betrouwbaar en respectvol en kan hij goed communiceren. En hij heeft humor. Hij heeft een reformatorische achtergrond en woont bij voorkeur niet voorbij Utrecht.

Samen lachen, leuke dingen doen en er voor elkaar zijn. Maar elkaar ook de ruimte geven en vooral open en eerlijk naar elkaar zijn. Dat wil ze graag in een relatie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!