Vrouw | 56 jaar | 166 cm

Woont in de provincie Zeeland

Deze hartelijke vrouw heeft, na het overlijden van haar man, hun bedrijf voortgezet. Ze houdt zich bezig met de zakelijke kant, zoals de administratie en overige hand- en spandiensten. Lang geleden heeft ze een tijd in het voortgezet onderwijs gewerkt.

Ze is opgegroeid in een groot gezin en heeft op verschillende plekken gewoond. Toen ze in Zeeland woonde, heeft ze haar man leren kennen, waar ze een fijn huwelijk mee had. Ze heeft geen kinderen. Haar kerkelijke achtergrond is PKN (GB). Ze is organist in de kerk en leidinggevende van een tienerclub.

Alhoewel er best veel tijd op gaat aan de zaak, kan ze ook echt genieten van gezelligheid en erop uit gaan. Ze is breed georiënteerd, een liefhebber van geschiedenis en bezoekt graag musea. Maar ze vindt het ook heerlijk om een stuk te wandelen of te fietsen en te genieten van de natuur. Graag maakt ze hier foto’s van. Ze houdt van huiselijkheid en kan ook goed alleen zijn. Dan leest ze graag, maakt ze muziek of zet ze achtergrondmuziek op. Ze heeft een fijn netwerk van vriendinnen, enkele bevriende echtparen en oud-collega’s, die ze regelmatig ziet. En uiteraard bezoekt ze geregeld haar familie.

Vroeger ging ze met haar man ongeveer ieder jaar naar het buitenland, maar nu ze alleen is kan ze zich ook prima in Nederland vermaken. Ze is ondernemend en zelfstandig.

Qua karakter kun je haar verder omschrijven als puur, toegankelijk en oprecht. Ze is nuchter, houdt van routine, maar denkt ook graag na en vindt het fijn om zich te blijven ontwikkelen. Verder is ze zorgzaam, moedig en stabiel. Ze is positief ingesteld en makkelijk in contact.

De man (± 56-65 jaar) die ze zoekt is een evenwichtige, bescheiden en intelligente man met empathie. Hij heeft een warm karakter. Hij kan een goed gesprek voeren en heeft diepgang, maar is ook praktisch ingesteld. Zijn kerkelijke achtergrond is vergelijkbaar.

Elkaar in vertrouwen vrij laten en aandacht voor elkaar hebben, dat is waar ze naar uitkijkt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!