Vrouw | 47 jaar | 163 cm

Woont in de regio Gorinchem

Deze vriendelijke, lieve en goed verzorgde vrouw (fijn gebouwd, kort tot halflang donker haar) functioneert het beste in een rustige omgeving.

Door haar niet aangeboren hersenletsel (NAH) is ze snel moe en overprikkelt. Ze vindt hier steeds beter haar weg in en geniet daardoor juist enorm van haar sociale contacten en bezigheden. Ze doet vrijwilligerswerk bij een hulpverleningsorganisatie.

Ze woont op zichzelf en komt uit een en fijn gezin, waar ze goed contact mee heeft.

In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om met een vriendin een flinke wandeling door de natuur te maken. Daarnaast fitnesst ze wekelijks en ze houdt van winkelen. Als ze thuis is doet ze huishoudelijke taken, leest ze een mooi blad of luistert ze muziek.

Je kunt haar verder omschrijven als introvert en ingetogen, maar ook eerlijk en oprecht. Ze is betrouwbaar, bedachtzaam, empathisch en kan goed luisteren. Ze is een denker, gevoelig, maar ze heeft ook een nuchtere kant. Vaste normen en tradities vindt ze belangrijk en routine vindt ze fijn.

De man (± 40-52 jaar) die ze zoekt is empathisch en integer. Hij is rustig, meer een denker dan een doener en houdt wel van wat diepgang in een relatie. Hij heeft een reformatorische achtergrond (zij is lid van de PKN Ger. Bond). Hij heeft bij voorkeur geen kinderen.

Tijd en aandacht aan elkaar geven, samen geloven en elkaar respecteren, dat is wat ze belangrijk vindt in een relatie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!