Man | 42 jaar | 175 cm

Woont in gemeente Tholen

Deze vriendelijke man werkt in het dagelijks leven als seed cleaning technician bij een zaadveredelingsbedrijf in groentezaden. Na de havo heeft hij de opleiding bos- en natuurbeheer gedaan en is uiteindelijk bij dit bedrijf terecht gekomen, waar hij het prima naar zijn zin heeft.

In zijn vrije tijd verveelt hij zich niet. Hij helpt bij de techniek in de evangelische gemeente waar hij lid van is, gaat wekelijks naar een huiskring, is lid van een modelvliegclub en gaat af en toe naar de sportschool. Verder vindt hij het leuk om thuis wijn te maken van eigen druiven en daar wat mee te experimenteren. Als hij een avondje thuis is kijkt hij Youtube of televisie of speelt een computergame. En als hij met familie of vrienden is, doet hij graag een leuk bordspel. Daarnaast is hij altijd in voor een wandeling door het dorp of in het bos. Als hij op vakantie gaat, gaat hij het liefst met een groepsreis. Zijn leukste herinnering heeft hij aan een kanovakantie in Zweden.

Qua karakter kun je hem omschrijven als bescheiden en introvert. Hij heeft niet snel het hoogste woord, maar is wel een opgewekt persoon. Hij houdt van harmonie en staat graag voor anderen klaar. Hij is een tikkeltje onzeker en rommelig, maar ook nuchter, geduldig, trouw en stabiel.

De vrouw (± 37-45 jaar) die hij zoekt is positief ingesteld, vrolijk en oprecht. Ze kan initiatief nemen, is makkelijk in de omgang en niet te netjes en precies. Tijd en aandacht aan elkaar geven, niet alles samen doen, maar wel alles delen, dat is wat hij graag wil in een relatie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!