Man | 42 jaar | 177 cm

Woont in gemeente Hoeksche Waard

Deze vriendelijke, goed verzorgde man heeft een open uitstraling. Hij is eigenaar van een autobedrijf, wat door zijn opa is opgericht. Na zijn studie hbo Bedrijfseconomie is hij dit bedrijf ingerold. Hij is gedreven, maar weet ook dat er meer is dan alleen de zaak.

Hij woont op zichzelf en komt uit een liefdevol en traditioneel gezin. Zijn familie woont allemaal in de buurt. Zijn kerkelijke achtergrond is Ger. Gem. Normen en waarden vindt hij belangrijk, maar hij kijkt zeker over kerkmuren heen.

In zijn vrije tijd gaat hij regelmatig met zijn vrienden naar de sportschool. Ook is hij altijd in voor een etentje. Verder gaat er veel tijd op aan zijn bedrijf, maar dat komt ook omdat hij geen relatie heeft. In een relatie vindt hij het juist leuk om veel samen te ondernemen. Hij is echt een gezelligheidsmens en vindt het bijvoorbeeld heel leuk om samen te koken, te winkelen, een psalmzangavond te bezoeken of met zijn scooter erop uit te gaan en ergens te picknicken. Ook gaat hij graag op vakantie. Wintersport en een actieve zonvakantie met een mix van een leuke activiteit, het bezoeken van een stadje en een dagje strand zijn favoriet.

Qua karakter kun je hem omschrijven als jong van geest, spontaan, avontuurlijk, attent en liefdevol. Maar ook positief ingesteld, ondernemend en stabiel. Hij is meer extravert dan introvert. Hij houdt van veel en gezonde humor, maar ook van een goed gesprek. Hij is zorgvuldig, heeft zijn zaakjes graag op orde en maakt het de ander graag naar de zin.

De vrouw (± 30-47 jaar) die hij zoekt is spontaan, positief ingesteld en initiatiefrijk. Ze heeft een gezonde dosis pit en praat makkelijk. Verder heeft ze een frisse persoonlijkheid en is ze goed verzorgd. Daarnaast is ze open. Hij vindt EQ net zo belangrijk als IQ. Ze heeft een reformatorische achtergrond.

Een gelijkwaardige relatie waarin respect voor elkaar, alles delen, wederzijds vertrouwen, samen geloven, lachen en leuke dingen doen centraal staan. Daar kijkt hij naar uit.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!