Vrouw | 40 jaar | 172 cm

Woont in Zuid-Holland

Deze sympathieke, goed verzorgde vrouw heeft geen zorgeloos verleden. Ze is gescheiden en zorgt nu alleen voor haar drie hoogbegaafde tieners. Zij gaan steeds meer hun eigen gang, maar ze geniet ook enorm van hen als ze thuis zijn, bijvoorbeeld tijdens een leuk filosofisch gesprek aan tafel. 

In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te wandelen. Soms doet ze dit alleen, soms met haar zus of een vriendin. Ook bezoekt ze graag een museum over bijvoorbeeld wetenschap, oudheid of natuur. Daarnaast houdt ze enorm van muziek. Dit varieert van psalmen en worship tot jaren ’70 en klassiek. Onlangs is ze begonnen aan een studie psychologie, gewoon omdat ze het leuk vindt om zich hierin te verdiepen.

Je kunt haar verder omschrijven als trouw, eerlijk, gedreven en soms een tikkeltje kritisch. Ze is intelligent, denkt veel na en wil dingen graag begrijpen, maar ze heeft ook humor en iets luchtigs. Ze kan zich prima alleen vermaken, maar vindt het ook leuk om erop uit te gaan en anderen te zien.  

De man (± 39-48 jaar) die bij haar past is oprecht, empathisch, zelfstandig en stabiel. Hij is intelligent, respectvol en flexibel en kan goed reflecteren. En hij heeft humor. Ze vindt het belangrijk dat het christelijk geloof leeft voor hem. Daarbij vindt ze inhoud belangrijker dan vorm.

Samen lachen, een goed gesprek voeren en er voor elkaar zijn. Dat is wat ze graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!