Man | 62 jaar | 184 cm

Woont in Twente

Deze goed uitziende, sympathieke man woont op een mooie plek in Twente. Hij is een trotse (groot)vader en heeft een hechte band met zijn kinderen en kleinkinderen. Ze wonen allemaal in de buurt en komen geregeld even aan.

Hij is een echte ondernemer en heeft een goedlopend bedrijf met projecten door het hele land.

Hij is al jong getrouwd met zijn eerste vrouw. Zij is jaren geleden overleden en heeft een grote bijdrage geleverd aan hun warme en harmonieuze gezin. Verbinding met elkaar vindt hij nog steeds erg belangrijk.

Hij kerkt bij de rechtse flank van de reformatorische kerken, daar liggen ook zijn roots. Hij kijkt wel over kerkmuren heen en is open over zijn geloof. Andere culturen interesseren hem ook enorm. Hij heeft al veel van de wereld gezien. Afrika is favoriet en nog steeds gaat hij daar regelmatig naar toe. 

Hij fietst veel en zwemt bijna dagelijks. Een dagje fietsen, een nachtje weg of stedentrip vindt hij ook leuk. Verder heeft hij een aantal goede vrienden met wie hij regelmatig afspreekt. Hij heeft (Twentse) humor en is goedlachs.  

Je kunt hem verder omschrijven als oprecht, krachtig, gevoelig en stabiel. Hij heeft een opgewekt karakter en is een echte doorzetter. 

Hij zoekt een leuke vrouw om een mooie vriendschap mee op te bouwen en daarna eventueel een relatie. De vrouw (± 50-60 jaar) die bij hem past is een warme, nuchtere vrouw met een lief karakter. Ze is jong van geest en energiek. Ze weet goed om te gaan met zijn verleden en ziet het gemis niet als een bedreiging.

Jezelf kunnen zijn bij elkaar, op dezelfde golflengte zitten en die echte verbinding ervaren. Dat is wat hij graag wil. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!