Man | 29 jaar | 170 cm

Woont in regio Gouda

Deze man komt vrolijk en sympathiek over. Hij werkt als sociaal werker in een beschermde woonvorm voor mensen met een psychiatrische aandoening en heeft onregelmatige werktijden.

Hij woont op zichzelf in de plaats waar hij is opgegroeid en komt uit een warm gezin met vier kinderen. Hij is lid van de PKN (Ger. Bond) en is ook actief bij de zondagsschool van deze gemeente.

Als hij een weekend vrij is, gaat hij graag een hapje eten in een leuk restaurant. Verder houdt hij van wandelen en doet dit soms ook wat verder van huis. En als hij even niks heeft, leest hij graag een christelijke thriller of kijkt hij een politieserie.

Hij is een echte avonturier en houdt enorm van andere culturen. Regelmatig gaat hij op (missie)reis naar landen met een niet-westerse cultuur. Verder is hij vrijwilliger bij een vrijwilligersorganisatie waar hij groepen jongeren begeleidt in de voorbereidingen van hun reis naar Oost-Europa.

Qua karakter kun je hem omschrijven als een sociale introvert. Hij is hartelijk en sociaal, maar geniet meer van 1-op-1 contact dan van een groot gezelschap. Verder is hij gevoelig en oprecht. Hij houdt van diepgang en vindt het leuk om te discussiëren. Organiseren is niet zijn sterkste punt, maar hij kan wel goed improviseren.

De vrouw (± 22-32 jaar) die hij zoekt is hartelijk, flexibel en makkelijk in de omgang. Ze is betrokken op anderen, begripvol en kan goed luisteren. Daarnaast is ze open over haar geloof en hecht meer waarde aan de inhoud hiervan dan aan de vorm.

Samen geloven, samen lachen en wellicht samen reizen. Dat is waar hij naar uitkijkt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!