Man | 38 jaar | 188 cm

Woont in gemeente Utrechtse Heuvelrug

Deze goed uitziende stoere man is altijd buiten. Hij werkt als zelfstandige in het bos- en natuurbeheer. Dit houdt in dat hij klussen doet voor particulieren en beherende organisaties, maar hen ook advies geeft. Hij heeft zijn zaakjes graag goed op orde.

Hij is de jongste van zeven kinderen en woont, samen met zijn moeder, in zijn ouderlijk huis in een buitengebied. Zijn vader is al langer geleden overleden. Zijn zus en haar gezin wonen in het voorhuis. 

Naast zijn werk heeft hij nog een andere grote hobby: jagen. Zijn vader was jachtopzichter en dit heeft hij dus van jongs af aan meegekregen. Af en toe doet hij dit ook in het buitenland (Schotland, Polen). Na afloop is hij altijd in voor een sigaartje en borrel met zijn jachtvrienden.

Hij is ook hulpkoster in de kerk waar hij lid van is (CGK). Hij vindt het mooi om zo voor de kerk bezig te zijn, onder de mensen te zijn en anderen te helpen. 

Qua karakter is hij introvert en rustig. Maar ook nuchter, stabiel en direct. En soms een tikkeltje eigenwijs. Dat laatste komt volgens hem doordat hij altijd zijn eigen zin kan doen en met niemand rekening hoeft te houden. Hoog tijd dus voor een leuke vrouw in zijn leven, want hij staat ook zeker open voor andere meningen en gedachten.  

De vrouw (± 32-41 jaar) die hij zoekt is liefdevol, nuchter, zorgzaam, open en spontaan. Ze mag best wel een beetje pit hebben en houdt ook van droge humor. Ze ziet er verzorgd uit.

Graag zou hij samen met haar een mooie toekomst willen opbouwen in het huis waar hij nu woont en waar ook zijn materieel staat voor zijn bedrijf.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!