Man | 42 jaar | 184 cm

Woont in gemeente West-Betuwe

Deze leuke, goed verzorgde man is jong van geest, maar ook ‘volwassen’. Hij heeft een open en vriendelijke uitstraling.

Hij werkt als werkvoorbereider en bim-coördinator bij een groot bouwbedrijf en zit hier echt op zijn plek. Hij is gedreven, maar vindt een goede balans tussen werk en vrije tijd wel belangrijk.

Hij is graag buiten en is een fanatiek mountainbiker. In zijn vrije tijd maakt hij regelmatig een mooie tocht ergens in Nederland. Soms doet hij dit alleen, soms met een vriend, collega of familielid. Daarnaast vindt hij het ook leuk om te schaatsen en de Formule 1 te volgen. Hij heeft een fijn sociaal netwerk en spreekt graag met vrienden af om een hapje te eten of iets te drinken. Hij heeft een goede band met zijn familie en geniet ook enorm van het contact met zijn neefjes en nichtjes. Voor een potje tafeltennis of voetbal is hij altijd te strikken.

Als hij op vakantie gaat, vindt hij het vooral leuk als het een beetje avontuurlijk is en niet té gepland. Spontaan in de auto stappen en een leuke rondreis maken, daar is hij altijd voor in. Maar hij is ook zeker in voor een vliegvakantie naar een zonnig eiland, waar hij echt geniet van het mooie weer.

Qua karakter kun je hem omschrijven als sociaal, spontaan en positief ingesteld. Hij maakt makkelijk een praatje en durft zeker zijn mening te geven, maar is niet iemand die op de voorgrond staat. Hij is nuchter, maar ook gevoelig. Hij heeft een brede interesse en houdt van een goed gesprek. Verder is hij integer, oplossingsgericht en een echte doorzetter.

De vrouw (± 32-37 jaar) die hij zoekt is spontaan en enthousiast, maar ook rustig en zorgvuldig. Ze is open en oprecht en houdt ook van een goed gesprek op z’n tijd. Hij vindt het leuk als zij sportief is, maar dit is zeker geen must. Wat hij wel belangrijk vindt is dat ze vlot en zorgzaam is, positief is ingesteld en ook van gezelligheid houdt. En dat ze een reformatorische achtergrond (GG of enigszins vergelijkbaar) heeft.

Samen geloven en leuke dingen ondernemen, maar ook gewoon genieten van bij elkaar zijn. Samen een mooie toekomst opbouwen, daar kijkt hij naar uit.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!