Man | 61 jaar | 181 cm

Woont in de omgeving van Zwolle

Deze sportieve en stijlvolle man is in het dagelijks leven ICT-adviseur (HBO). Hij geniet van zijn werk en houdt ervan om zichzelf te ontwikkelen. 

Hij is maatschappelijk betrokken en heeft een brede interesse in onder andere geschiedenis, (wereld)politiek en actualiteiten. Hij heeft een gezonde levensstijl en leeft bewust, maar hij kan ook op z’n tijd genieten van een goed glas wijn. 

In zijn vrije tijd maakt hij graag lange wandelingen, soms met overnachting. Verder fietst hij in de zomer regelmatig een rondje op zijn racefiets of MTB. En hij houdt van skiën, samen met vrienden.

Hij heeft al veel van de wereld gezien, maar hij gaat nog steeds graag op reis. Van tevoren de route uitstippelen langs mooie natuur, steden en bijvoorbeeld architectuur, cultuur, musea en daarbij mensen ontmoeten. Daar geniet hij van.

Hij is lid van de PKN (GB).

Qua karakter kun je hem omschrijven als bescheiden, zorgvuldig en loyaal. Verder is hij bedachtzaam en integer.

De vrouw (± 48-55 jaar) die hij zoekt is goed verzorgd, zelfstandig en oprecht. Ze kan initiatief nemen, is vlot en actief. Ze is weldenkend en heeft een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Verder is ze maatschappelijk betrokken en houdt ze van een goed gesprek. Ze rookt niet en heeft geen kinderen.

Samen genieten en nog meer van de wereld ontdekken, maar elkaar ook ruimte geven. Dat is wat hij graag wil. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!