Vrouw | 36 jaar | 167 cm

Woont op de Noordwest-Veluwe

Deze mooie, blonde vrouw heeft een pure persoonlijkheid. Ze is het type ‘what you see is what you get’.

Ze heeft een dynamische baan bij de overheid en geniet van de uitdaging, spanning en verantwoordelijkheid. De onregelmatige werktijden vindt ze wat minder, maar deze bieden haar wel de mogelijkheid om soms overdag even bij haar ouders langs te gaan.

Ze is opgegroeid in een warm en liefdevol gezin met drie kinderen. Van huis uit ging ze naar de Hervormde Kerk, maar momenteel gaat ze naar een behoudende evangelische gemeente.

Ze houdt van reizen en is gek op Portugal. Dit land voelt als haar tweede thuis en daarom gaat ze er regelmatig naar toe, soms alleen en soms met een vriend(in). Momenteel volgt ze ook een cursus Portugees. Ze houdt meer van luxe en vrijheid dan van cultuur en natuur. Maar ze is wel altijd in voor een stedentrip en iets actiefs.

In haar vrije tijd doet ze aan wielrennen en is daar behoorlijk fanatiek in. Ze is ook muzikaal; ze zingt af en toe en luistert graag naar gospelmuziek, Portugese muziek en Franse chansons. Verder houdt ze enorm van gezelligheid en mensen om zich heen. Even een terrasje pakken of gezellig uit eten gaan met goede vrienden, daar is ze altijd wel voor in. Maar ook psychologie vindt ze interessant. Ze houdt van een goed gesprek en mensen met een passie. 

Qua karakter kun je haar verder omschrijven als avontuurlijk, open en leergierig. Ze is temperamentvol, gedreven en een echte doorzetter. Daarnaast is ze nuchter, maar ook gevoelig. Ze kan goed luisteren en praat makkelijk, vooral als ze zich op haar gemak voelt.  

De man (± 35-45 jaar) die ze zoekt is zelfstandig, open en sportief en kan goed communiceren. Verder is hij trouw, zorgzaam en verzorgd. En ze vindt het leuk als hij energiek is en positief ingesteld.

Veel tijd samen doorbrengen, leuke dingen doen, elkaar uitdagen en in elkaar investeren. Elkaar eerst goed leren kennen en daarna samen een mooie toekomst opbouwen. Dat is wat ze graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!