Vrouw | 32 jaar | 176 cm

Woont in gemeente Breukelen

Deze hartelijke vrouw deed na het VWO de opleiding SPH. Ze werkt al jaren als begeleider in de gehandicaptenzorg op een kinderdagcentrum, waar ze na haar stage is blijven werken. Ze blijft het mooie in elk kind zien, ondanks dat het soms best pittig is. Daarnaast zorgt ze regelmatig voor een jongvolwassen vrouw met een beperking, dit om haar moeder te ontlasten.

Ze is opgegroeid in een warm en hecht gezin en heeft een oudere zus. Ze deelt veel met hen en vindt familie en vrienden belangrijk.

Qua kerkelijke achtergrond noemt ze zichzelf ’traditioneel met een evangelisch tintje’. Persoonlijk geloof vindt ze erg belangrijk. Momenteel gaat ze naar een evangelische kerk, waar ze ook kinderwerk doet. Ze is creatief en vindt het leuk om ideeën te delen en te knutselen met de kids. Daarbij geniet ze enorm van het 1-op-1 contact. Ze houdt van verbinding en vindt dat ook bij haar vriendinnen, met wie ze regelmatig een Bijbelstudie doet.

Daarnaast houdt ze echt van gezelligheid en spreekt ze regelmatig met haar vriendinnen af voor een high tea of lekkere lunch, of gewoon bij iemand thuis. Verder geniet ze enorm van paardrijden, dit doet ze één keer per week op een manege en af en toe tijdens een buitenrit op de Veluwe. Ze heeft ook een tijdje menlessen gevolgd. Ze is sowieso graag buiten, ook om te wandelen en fietsen. Ook vindt ze het erg leuk om te bakken en af en toe een nieuw recept te proberen. Maar na een drukke dag kan ze ook echt genieten van een mooie serie of film.

In haar vakanties blijft ze vaak wat dichter bij huis. Tot nu toe vooral in Nederland en dan vindt ze het heerlijk om de natuur in de gaan, maar ook lekker te ontspannen. De laatste tijd merkt ze dat ze het ook leuk vindt om Europa wat meer te ontdekken.

Qua karakter kun je haar omschrijven als loyaal, sociaal, puur, rustig en attent. Ze is oprecht betrokken en kan goed luisteren. Verder is ze opgewekt, vrolijk en spontaan en kan ze echt genieten van soms hele kleine dingen. Ze houdt van een veilige basis, maar vindt het ook leuk om uitgedaagd en geïnspireerd te worden.
Daarnaast is ze een tikkeltje perfectionistisch en soms misschien wel een beetje té lief. Ze is een denker en soms kan ze weleens te veel nadenken, wat haar dan wat onzeker maakt. Toch heeft ze ook geleerd om dichtbij zichzelf te blijven.

De man (± 31-40 jaar) die ze zoekt is positief ingesteld, liefdevol, zorgzaam, spontaan en open. Hij kan initiatief nemen, vindt het ook leuk om dingen te ondernemen en heeft oog voor de mensen om hem heen. Ze vindt het belangrijk dat hij een enigszins vergelijkbare kerkelijke achtergrond heeft, maar bovenal kerkelijk actief is en passie voor God heeft. Hij rookt niet.

Ze kijkt uit naar een relatie waarin je er voor elkaar bent in voor- en tegenspoed, die echte verbinding ervaart, respectvol met elkaar omgaat en er samen ook bent voor de mensen om je heen. Maar ook een goed gesprek en humor mogen zeker niet ontbreken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!