Vrouw | 37 jaar | 167 cm

Woont in gemeente Krimpenerwaard

Deze leuke, goed verzorgde vrouw werkt als verzorgende IG in een particulier verzorgingshuis. Omdat zij fulltime werkt, is zij ook het aanspreekpunt voor veel mensen. Het is een onregelmatige baan, maar ze werkt veel overdag en niet op zondag.

Ze komt uit een groot, nuchter en praktisch plattelandsgezin, dat veel van gezelligheid houdt. Haar kerkelijke achtergrond is Gereformeerde Gemeente, maar ze gaat ook veel naar de Hervormde Kerk.

Ze zoekt graag de gezelligheid op en vindt het leuk om in haar vrije tijd met vrienden af te spreken of ergens naar toe te gaan. Dit kan een jeugdavond zijn, maar ook even de stad in om te shoppen, iets te drinken of een hapje te eten. Ook zit ze op een jongerenkoor en ze geniet dan van de contacten met anderen. Als ze op vakantie gaat, is ze meer van een leuke stedentrip met vrienden dan van lange avontuurlijke vakanties.

Qua karakter kun je haar omschrijven als sociaal en positief ingesteld. Ze houdt van mensen om zich heen, maar kan ook genieten van even helemaal niks. Ze vindt routine fijn, maar ze houdt ook van spontane acties. Ze is gevoelig en soms een tikkeltje onzeker. Ze is een denker, maar ook nuchter. Ze geeft veel en zorgt graag en vindt het soms wel lastig om te ontvangen.

De man (± 34-43 jaar) die ze zoekt is nuchter en rustig. Hij is sociaal en spontaan en vindt het ook leuk om af te spreken met familie of vrienden. Daarnaast is hij open, oprecht en empathisch en beschikt hij over een goede dosis diepgang. Wat uiterlijk betreft heeft ze een voorkeur voor een lange man, maar dit is zeker geen vereiste. Zijn kerkelijke achtergrond is enigszins vergelijkbaar.

Samen leuke dingen doen, elkaar respecteren en waarderen, maar ook alles met elkaar delen, dat is de relatie waar ze naar uitkijkt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!