Vrouw | 35 jaar | 165 cm

Woont in gemeente West Betuwe

Deze spontane en vlotte vrouw werkt als directiesecretaresse bij een leuk bedrijf dat gericht is op het inrichten van buitenruimten. Een echt mannenbedrijf en deze nuchtere omgeving past bij haar.

Ze heeft veel contact met haar ouders, broers en zussen die allemaal in de buurt wonen. Ze is lid van de Gereformeerde Gemeente in haar woonplaats en doet af en toe vrijwilligerswerk, onder andere in de kringloopwinkel van de kerk.

In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te winkelen en dit te combineren met een drankje op een terras of een gezellige lunch. Verder wandelt ze iedere week met een goede vriendin en soms trekken ze wat baantjes in het zwembad. Ze gaat ook graag op vakantie, het liefst naar een warm land, en vindt het heerlijk om zon, zee en strand af te wisselen met het verkennen van de omgeving en er lekker op uit gaan.

Qua karakter kun je haar verder omschrijven als hartelijk, sociaal en opgewekt. Maar ook stabiel en zorgzaam. Het bekende is vaak goed genoeg voor haar. Ze heeft haar zaakjes graag op orde en vindt zichzelf soms een tikkeltje perfectionistisch.

De man (± 34-42 jaar) die ze zoekt is levenslustig, praktisch, betrouwbaar en nuchter. Hij is positief ingesteld en gezellig, maar hoeft niet altijd op de voorgrond te staan. Samen een fijne toekomst opbouwen met tijd en aandacht voor elkaar. Veel samen doen, maar elkaar ook de ruimte geven. Dat is wat ze graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!