Vrouw | 55 jaar | 160 cm

Woont in gemeente Zwolle

Deze hartelijke vrouw heeft zeker geen onbewogen leven, maar ze is enorm sterk en veerkrachtig. Ze heeft jaren evangelisatiewerk gedaan in het buitenland en daar met haar gezin gewoond. Ze heeft nog steeds nauwe contacten met de organisatie en de projecten. Na het overlijden van haar man is ze teruggegaan naar Nederland. Ze heeft een sterke band met haar twee dochters, die inmiddels het huis uit zijn en hier hun leven verder aan het opbouwen en invullen zijn.

Zelf werkt ze momenteel parttime als leerkracht in het basisonderwijs en daarnaast volgt ze een studie speltherapie. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te wandelen in een mooi natuurgebied. Haar hondje gaat dan zeker mee. Ze houdt van diversiteit en vindt heel veel dingen leuk. Gezellig een bordspelletje doen of even de stad in om een broodje te eten. Maar ze is ook altijd in voor de bioscoop, een museum of een concert. Ook vindt ze het heerlijk om er af en toe even tussenuit te gaan. Dit varieert van kamperen tot een zonvakantie en van het bezoeken van stadjes tot een wandeling in de bergen. Vaak gaat ze dan met haar dochters en schoonzoons. Ze heeft een fijn sociaal netwerk. Ze is lid van een grote evangelische gemeente, waar ze haar hele leven al bij betrokken is. Geloof is voor haar een bron van bestaan.

Qua karakter kun je haar verder omschrijven als nuchter, rustig en spontaan. Ze is sociaal en houdt van gezelligheid, maar kan ook echt genieten van even helemaal niks. Daarnaast is ze gevoelig, zorgzaam en een tikkeltje bescheiden.

De man (± 53-61 jaar) die ze zoekt is ondernemend, actief en outgoing. Verder is hij zorgzaam en sociaal. Hij houdt van een goed gesprek, maar is ook praktisch ingesteld. Hij heeft een enigszins vergelijkbare kerkelijke achtergrond, maar het belangrijkste vindt ze dat hij een persoonlijke relatie met God heeft. Hij rookt niet en woont bij voorkeur in of in de omgeving van Zwolle.

Ze zou het erg fijn vinden om eerst een mooie vriendschap op te bouwen en daarna eventueel een relatie. Samen sparren, samen leuke dingen doen, maar ook alles delen en het gewoon fijn hebben met elkaar. Dat is waar ze naar uitkijkt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!