Vrouw | 24 jaar | 160 cm

Woont in gemeente Ede

Deze goed verzorgde vrouw werkt als huishoudelijk medewerkster bij een zorgorganisatie en geniet van het contact met haar voornamelijk oudere cliënten. Na haar middelbare school is ze hier ingerold en het bevalt haar prima.  

Ze komt uit een groot en gezellig gezin en woont nog thuis met haar zusje, waar ze het erg goed mee kan vinden. Ze heeft veel contact met haar familie en is gek op haar neefjes en nichtjes. In haar vrije tijd gaat ze graag een stukje wandelen met haar hondje. Overigens wel het liefst met lekker weer, want daar houdt ze van. Verder vindt ze het altijd gezellig om ergens wat te eten of drinken met vrienden. Maar ook een dagje spa met een vriendin is wel aan haar besteed.

Qua karakter kun je haar omschrijven als hartelijk, sociaal en open. Ze weet wat ze wil en is een tikkeltje impulsief, maar dat maakt haar ook leuk en spontaan. Verder is ze zorgzaam, gevoelig, stabiel en zorgvuldig. Maar ook nuchter en bescheiden.

De man (± 22-28 jaar) die ze zoekt is sociaal, empathisch en positief ingesteld. Hij is makkelijk in de omgang, maar staat ook stevig in zijn schoenen. Hij is een doener, maar staat ook open voor wat diepgang en een goed gesprek. En het zou helemaal leuk zijn als hij attent is, humor heeft en geen hekel aan honden heeft. Hij is, net als zij, lid van de Ger. Gem. in Ned. (of Ger. Gem.).

Ze kijkt ernaar uit om samen een mooie toekomst op te bouwen waarin openheid en vertrouwen belangrijke aspecten zijn. Er voor elkaar zijn, maar elkaar ook de ruimte geven om bijvoorbeeld iets te ondernemen met eigen vrienden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!