Vrouw | 34 jaar | 172 cm

Woont in gemeente Krimpenerwaard

Deze mooie vrouw is bezig aan een nieuwe fase in haar leven. Ze werkt nu in de kinderopvang en vindt dit werk leuk, maar wil graag meer verdieping op werkgebied. Daarom hoopt ze binnenkort met een hbo-opleiding te starten.

Thuis zijn vindt ze heerlijk en ze kan echt genieten van rust, haar tuintje, koken, bakken en (creatief) bezig zijn. Ze is ook actief en geregeld op haar longboard of fiets in de polder te vinden. Daarnaast gaat ze regelmatig zwemmen en volgt ze tennislessen. Maar ze houdt ook van duurzaam shoppen, gezellig afspreken met vriendinnen en avondjes uit. Ze geniet van chocola, thee, de Italiaanse keuken, een lekker wijntje en sushi.

Je kunt haar omschrijven als spontaan, puur, oprecht, gevoelig en zorgzaam. Ze is bescheiden, maar weet wat ze wil. Ze is empathisch en kan goed reflecteren. En ze houdt van een goed gesprek. Gods liefde en genade zijn de rode draad door haar leven.

De man (± 30-40 jaar) die ze zoekt is goed verzorgd en jong van geest. Hij is lief, sociaal, maakt makkelijk contact en neemt initiatief. Daarnaast is hij zorgzaam en empathisch. Hij houdt van lachen, maar ook van diepgang. Hij heeft een levend geloof dat uit gaat van relatie in plaats van religie. 

Samen delen in vreugde en verdriet. Samen geloven en leuke dingen doen. Elkaar waarderen en respecteren. Dat is wat ze graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!