Vrouw | 35 jaar | 170 cm

Woont in de gemeente Krimpenerwaard

Deze leuke vrouw heeft een heftige tijd achter de rug. Ruim drie jaar geleden is haar man plotseling overleden. Ze heeft twee dochters van 5 en 3 jaar en is er klaar voor om weer door te gaan.

Ze werkt momenteel parttime als leerkracht in het basisonderwijs. Haar hart ligt bij het speciaal onderwijs, waarin ze ook gewerkt heeft. Ze komt uit een warm en open gezin en heeft een goede band met haar ouders en oudere broer en zus. Haar vrienden spreekt ze wekelijks. Net hoe het uitkomt. Ze heeft veel vrijwilligerswerk voor de kerk gedaan.

In haar vrije tijd zingt ze in een gospelprojectkoor dat oefent voor theateruitvoeringen. Ze zit sinds kort op tennis en ze vindt het heerlijk om erop uit te gaan. Uit eten, naar het bos of strand, weekendjes weg of leuke dingen ondernemen met haar dochters. Maar ze kan ook echt genieten van helemaal niks doen en lekker thuis op de bank televisiekijken.

Qua vakanties vindt ze heel veel leuk. Ze heeft al veel van de wereld gezien. Nu vindt ze het heerlijk om te kamperen of om naar een huisje in het buitenland te gaan. Zolang er maar een goede mix is van erop uitgaan, het strand of zwembad en bijvoorbeeld met een wijntje een spelletje doen in de avond.

Je kunt haar verder omschrijven als een echt gevoelsmens. Ze is spontaan, open en praat makkelijk. Soms is ze een tikkeltje onzeker. Ze vindt routine fijn, maar ze vindt het ook leuk om iets nieuws uit te proberen. Ze staat positief in het leven en kan echt genieten van kleine dingen. Verder is ze nuchter, stabiel, bescheiden, zorgvuldig en een echte doorzetter.

Ze zoekt een man (± 30-40 jaar) die sociaal, open en gezellig is. Een positief ingestelde man die stevig in zijn schoenen staat. Hij weet goed om te gaan met het feit dat zij weduwe is en ziet het gemis niet als een bedreiging. Hij is zorgzaam en houdt van een goed gesprek.

Er voor elkaar zijn, met elkaar lachen en leuke dingen ondernemen, dat is wat ze graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!