Vrouw | 41 jaar | 172 cm

Woont in gemeente Rijssen-Holten

Deze spontane vrouw heeft een warme persoonlijkheid. Ze werkt parttime als begeleider in de gehandicaptenzorg. Daarnaast is ze ook werkzaam bij de plaatselijke apotheek.

Ze komt uit een groot en nuchter gezin en is opgegroeid op een boerderij op de Veluwe. Ze heeft een fijne jeugd gehad en heeft een goede band met haar familie. In de loop van de jaren is ze zich er echter wel meer bewust van geworden dat het ook belangrijk is om oog te hebben voor de minder fijne dingen in het leven en die bespreekbaar te maken.

Ze heeft een rustige levensstijl, maar verveelt zich nooit. Ze is dol op lezen en luistert en maakt graag muziek (ze speelt dwarsfluit en orgel). Ze is gek op haar kat en konijn en heeft een grote tuin, waar ze veel aandacht aan besteedt. Verder heeft ze een fijn sociaal netwerk en is ze altijd wel in voor een etentje, een potje bowlen of een gezellige spelletjesavond. Daarnaast vindt ze het ook leuk om met een vriendin of zus een nachtje weg te gaan. Als ze op vakantie gaat, doet ze het graag rustig aan. Wandelen, lezen, dagje zwembad of even lekker niks, daar houdt ze van.

Qua karakter kun je haar omschrijven als hartelijk en zorgzaam. Ze is attent en maakt het anderen graag naar hun zin. Soms is ze wat nonchalant, impulsief en ongeduldig. Als ze ergens voor gaat, dan gaat ze ervoor. Ze houdt van routine en vaste normen en waarden, maar heeft wel een open blik. Ze is krachtig en gevoelig en gaat makkelijk de diepte in, maar kan ook goed luisteren.

De afgelopen tijd was pittig voor haar. Haar man overleed een paar jaar geleden, maar ze merkt nu dat ze weer open staat voor een man in haar leven. 

Ze zoekt een lieve, stoere en vlotte man (± 35-49 jaar) die stabiel en nuchter is. Hij is een doener, maar kan zich ook goed uiten. Hij is puur, oprecht, positief ingesteld en bescheiden en kan tegengas geven. Hij heeft een reformatorische achtergrond en mag best een maatje meer hebben. 

Samen geloven en het fijn hebben met elkaar. Elkaar aanvullen en respecteren. Dat is waar ze naar uitkijkt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!