Vrouw | 47 jaar | 180 cm

Woont in de gemeente Ede

Bij deze leuke, ondernemende vrouw voel je je gelijk op je gemak. Ze is spontaan, makkelijk in de omgang en jong van geest. In het dagelijks leven geniet ze enorm van haar (onregelmatige) werk in de gehandicaptenzorg en dan vooral van het begeleiden van jongeren met een licht verstandelijke beperking. Naast haar werk is ze als vrijwilliger ook betrokken bij mensen die een rustpunt nodig hebben in de storm van hun leven.

Ze heeft een breed sociaal netwerk, waar ze enorm dankbaar voor is. Regelmatig spreekt ze af met een van haar vriendinnen om te shoppen, een terrasje te pakken, gezellig bij te kletsen en ook lol te hebben. Daarnaast heeft ze regelmatig contact met haar familie die elders in het land woont.  Ze is een gezelligheidsmens, maar geniet ook echt van eventjes niks op de planning. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te wandelen. Verder vindt ze het leuk om lekker te kokkerellen en kan ze erg genieten van lekker eten.

Haar kerkelijke achtergrond is Gereformeerde Gemeente. Zij hecht meer waarde aan de inhoud dan aan de vorm.

Qua karakter kun je haar omschrijven als empathisch, sociaal en iemand die haar mening kan geven. Als ze zich onzeker voelt, kan ze eerst de kat uit de boom kijken. Ze is meer van het 1-op-1-contact dan van de grote groepen. Verder is ze nuchter en stabiel, maar ook gevoelig. Ze houdt van routine, zolang het maar niet te saai wordt. Nieuwe dingen vindt ze leuk, maar soms ook wel wat spannend. 

De man (±42-52 jaar) die ze zoekt is sociaal, eerlijk, doortastend en heeft ook humor. Hij is een open persoon en vindt het fijn om een goed (geloofs-)gesprek te voeren. Verder vindt ze het leuk als hij actief is en ook zijn eigen sociale netwerk en bezigheden heeft. Zijn kerkelijk achtergrond is enigszins vergelijkbaar. 

Niet alles samen doen, maar wel alles met elkaar delen en die echte verbinding ervaren. Dat is hoe ze het voor zich ziet. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!