Vrouw | 46 jaar | 180 cm

Woont in de gemeente Ede

Bij deze leuke vrouw voel je je gelijk op je gemak. Ze is spontaan en makkelijk in de omgang.

In het dagelijks leven geniet ze enorm van haar werk in de gehandicaptenzorg en dan vooral van het begeleiden van jongeren met een licht verstandelijke beperking.

Ze heeft geen zorgeloze jeugd gehad. Nu zit ze goed in haar vel en is ze echt toe aan een nieuwe stap.

Ze heeft regelmatig en goed contact met haar ouders, broer en zussen.

In haar vrije tijd is ze graag lekker bezig. Wandelen is echt haar ding. Ze loopt dagelijks een rondje door de natuur, maar ze draait haar hand ook niet om voor een langere wandeling. Verder vindt ze het heerlijk om te koken en bakken. Daarnaast spreekt ze vaak af met één van haar vele vriendinnen om te winkelen, een terrasje te pakken of om even gezellig bij te kletsen. Ze is een gezelligheidsmens, maar geniet ook echt van even niks op de planning.

Je kunt haar verder omschrijven als empathisch en sociaal. Ze is echt iemand die op anderen gericht is. Ze is een tikkeltje bescheiden, maar durft ook zeker haar mening te geven. Verder is ze nuchter en stabiel, maar ook gevoelig. Ze houdt van routine, zolang het maar niet te saai wordt. Nieuwe dingen vindt ze leuk, maar soms ook wel een beetje spannend.

De man (± 39-51 jaar) die ze zoekt is eerlijk, rustig en respectvol. Hij is een open persoon en vindt het ook fijn om een goed (geloofs-)gesprek te voeren. Verder vindt ze het leuk als hij actief is en ook zijn eigen bezigheden heeft. Niet alles samen doen, maar wel alles met elkaar delen, dat is haar motto.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!