Man | 60 jaar | 187 cm

Woont in de Krimpenerwaard

Deze goed verzorgde en spontane man gaat iedere dag op de fiets naar zijn werk. Hij werkt als krukasslijper in een fabriek voor de scheepvaart.

Hij komt uit een warm en liefdevol gezin en heeft een goede en open band met zijn ouders en broer. Daarnaast heeft hij een aantal goede kennissen.

Vroeger heeft hij veel gesport (wielrennen, triathlon, schaatsen) en tegenwoordig fietst hij nog graag een rondje op zijn racefiets om fit te blijven. In zijn vrije tijd houdt hij van lezen (met name theologische boeken) en verdiept zich zo graag in het geloof. Verder vindt hij het leuk om op zaterdagmiddag naar een voetbalwedstrijd te kijken.

Hij heeft al veel van de wereld gezien (Afrika, Zuid-Amerika etc. ). Nu vindt hij Europa ook prima.

Je kunt hem omschrijven als hartelijk, opgewekt en bescheiden. Daarnaast is hij ook nuchter, gevoelig en netjes. Hij heeft een rustig leven en vindt routine fijn, maar hij staat zeker ook open voor nieuwe dingen. Hij is meegaand, maar kan ook zeker zijn eigen mening geven. Alhoewel hij niet altijd het achterste van zijn tong laat zien. Hij houdt echt niet van (te snel) oordelen. Soms kan hij beren op de weg zien, maar hij weet inmiddels steeds beter hoe hij daar mee om moet gaan. Verder vindt hij dat hij soms te ongeduldig en driftig is (vooral in het verkeer). Hij rookt en drinkt niet.

Al een flinke tijd geleden heeft hij wel het een en ander meegemaakt op relatiegebied en daar heeft hij veel van geleerd. Hij heeft geen kinderen.

Alhoewel hij gelukkig is en zijn zaakjes prima op orde heeft, zou hij het wel fijn vinden om zijn leven met iemand te delen.

Hij zoekt een spontane en sociale vrouw (± 48-58 jaar) met een no-nonsense mentaliteit. Een makkelijke prater die ook een goed (geloofs-)gesprek kan voeren. Ze is een open persoon, heeft humor, en kan ook genieten van even niks zeggen. Verder vindt hij het leuk als ze zorgzaam is, maar hij is zeker niet het type die met zijn voeten op tafel blijft zitten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!