Vrouw | 62 jaar | 168 cm

Woont in de regio Zuid-Holland-Zuid

Deze warme, zorgzame vrouw staat positief in het leven. Ze is een open persoonlijkheid en ziet graag het goede in anderen. Ze werkt parttime als activiteitenbegeleidster bij ouderen met dementie. Daarnaast is ze vrijwilliger op een basisschool.

Ze is sociaal en houdt van mensen om haar heen. Ze geniet enorm van haar kleinkinderen en vindt het heerlijk om met ze te koken of knutselen. Ze is graag creatief bezig en keutelt graag in haar huis of tuin. Ook kan ze echt genieten van een rondje fietsen door de natuur, een goed boek, koken voor anderen of uit eten gaan. Maar ze is ook altijd in voor een museumbezoek, concert of theatervoorstelling met haar (klein)kinderen of vriendinnen. Ze staat voor veel dingen open en ontwikkelt zichzelf graag. Houdt van een goed gesprek en een discussie op zijn tijd. 

Qua karakter kun je haar verder omschrijven als empathisch, nuchter, fantasievol, oplossingsgericht, energiek, eerlijk en direct. Ze kan serieus zijn, houdt van diepgang, maar ook zeker van een dolletje.

De man (± 60-67 jaar) die ze zoekt is sociaal, actief, ondernemend en staat stevig in zijn schoenen. Hij is gevat, heeft inlevingsvermogen en humor. Daarnaast is hij open en heeft, net als zij, een brede interesse. En hij is bij voorkeur lid van een PKN- of GKV-gemeente. 

Samen geloven, lachen en leuke dingen doen. Alles samen delen, maar niet alles samen doen. Elkaar uitdagen en inspireren, elkaar begrijpen zonder iets te zeggen, je geborgen voelen bij elkaar, maar elkaar ook in je waarde laten. Zo zou ze het graag zien.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!