Vrouw | 63 jaar | 168 cm

Woont in de regio Zuid-Holland-Zuid

Deze warme, zorgzame vrouw staat positief in het leven. Ze is een open persoonlijkheid en ziet graag het goede in anderen. Ze is maatschappelijk betrokken en werkt parttime als medewerker welzijn op een dagbesteding.

Ze is sociaal en houdt van mensen om haar heen. Ze geniet enorm van haar kleinkinderen en vindt het heerlijk om met ze te koken of knutselen. Ze is graag creatief bezig, zowel in haar huis als in haar tuin. Ook kan ze echt genieten van een rondje fietsen door de natuur, een goed boek, koken voor anderen of uit eten gaan. Maar ze is ook altijd in voor een museumbezoek, concert of theatervoorstelling met haar (klein)kinderen of vriendinnen. Ze houdt van reizen en cultuur, staat voor veel dingen open en ontwikkelt zich graag. Een goed gesprek en een discussie op zijn tijd horen daar zeker bij.

Qua karakter kun je haar verder omschrijven als empathisch, nuchter, fantasievol, oplossingsgericht, energiek, eerlijk en direct. Ze kan serieus zijn, houdt van diepgang, maar ook zeker van een dolletje.

Ze zoekt een leuke man om een mooie vriendschap mee op te bouwen en daarna eventueel een relatie. De man (± 60-67 jaar) die bij haar past is sociaal, actief, ondernemend en staat stevig in zijn schoenen. Hij is gevat, heeft inlevingsvermogen en humor. Daarnaast is hij open en heeft, net als zij, een brede interesse. En hij is bij voorkeur lid van een PKN- of GKV-gemeente.

Samen geloven, lachen en leuke dingen doen. Alles samen delen, maar niet alles samen doen. Elkaar uitdagen en inspireren, elkaar begrijpen zonder iets te zeggen, je geborgen voelen bij elkaar, maar elkaar ook in je waarde laten. Zo zou ze het graag zien.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!