Man | 68 jaar | 191 cm

Woont op de Zuid-Hollandse Eilanden

Deze sympathieke en rustige man heeft een open uitstraling en maakt makkelijk contact. Hij is altijd als leidinggevende werkzaam geweest in de scheepvaart en heeft hiervoor veel door Europa gereisd. Hoewel hij officieel met pensioen is, is hij nog steeds, op bescheiden schaal, als consultant verbonden aan zijn voormalig werkgever. Wel maakt hij steeds meer tijd vrij voor eigen invulling.

Hij is weduwnaar en heeft twee kinderen en vier kleinkinderen, waar hij een intensieve band mee heeft. Hij houdt van verbondenheid en gezelligheid en heeft een fijn sociaal netwerk. Hij houdt van koken, lezen, muziek luisteren, actief bezig zijn in de tuin en is een liefhebber van moderne kunst. Ook gaat hij er graag op uit om dingen te ontdekken. Dat kan tijdens het reizen, maar ook dichter bij huis tijdens een strand- of stadswandeling of museumbezoek. Hij is een Bourgondisch type en ook altijd in voor een gezellig etentje of een kopje koffie op een terras.

Geloof en levenshouding vindt hij belangrijk. Zelf is hij actief betrokken in de kerk en het bestuur van de PKN-gemeente waar hij lid van is.

Qua karakter kun je hem omschrijven als hartelijk, open en direct. Hij ziet altijd lichtpuntjes en uitdagingen en is nuchter, stabiel, gevoelig, attent en zorgzaam. Hij staat liever niet op de voorgrond, maar neemt wel graag het initiatief en vindt het fijn om het anderen naar de zin te maken. Hij is behulpzaam, breed georiënteerd en oprecht geïnteresseerd in anderen.

Om het leven weer te delen is hij op zoek naar een lieve vrouw (± 60-68 jaar, hbo-denkniveau) die geloof en God centraal stelt in het leven, een relatie en de verbinding met elkaar. Ze is sociaal, evenwichtig en trouw en heeft een positieve instelling. Verder heeft ze een brede interesse en de nodige diepgang. Ze is goed verzorgd en rookt niet. En het zou heerlijk zijn als ze jong van geest is en humor heeft.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!