Man | 62 jaar | 181 cm

Woont in gemeente Roosendaal

Deze hartelijke man noemt zichzelf een echt mensenmens. Hij staat graag voor anderen klaar, zowel in zijn werk bij de politie als in zijn privéleven.

Hij is een echte doener, is graag buiten, altijd bezig en doet graag klussen op technisch vlak (huishoudelijke apparaten, auto’s etc.). Ook doet hij regelmatig vrijwilligerswerk voor de kerk of helpt een kennis met de aanleg van een tuin of zwembad. Verder vindt hij het leuk om gezellig uit eten te gaan of een terrasje te pakken. Hij kan goed alleen zijn, maar kan ook echt genieten van een spontaan bezoek van een vriend of familielid. Hij luistert liever muziek (Michael W. Smith, Casting Crowns) dan dat hij televisie kijkt.

Hij is fit en jong van geest, rookt en drinkt niet. Anderen helpen vindt hij makkelijker dan zelf om hulp vragen. Hij is een doorzetter, geduldig en soms een tikkeltje eigenwijs. En hij is stabiel en nuchter. Uitspraken zoals “het komt zoals het komt” en “goed is goed” passen bij hem. Hij praat makkelijk, maar is ook bescheiden. Plannen is niet zijn beste eigenschap, maar hij denkt snel en kan ook snel schakelen.

Hij is gescheiden en vader van vier kinderen, waar hij goed contact mee heeft. De jongste twee wonen af en toe bij hem.

De vrouw (± 50-60 jaar) die bij hem past is sociaal en vlot. Ze houdt ook van gezelligheid en spontane acties. Verder is ze opgeruimd en zorgzaam.

Open en eerlijk naar elkaar zijn, elkaar helpen, samen dingen ondernemen, maar ook apart van elkaar en het geloof in God delen. Dat is wat hij graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!