Man | 68 jaar | 186 cm

Woont in regio Zwolle

Deze vriendelijke man is geboren en getogen in de gemeente waar hij woont. In de loop van de jaren heeft hij een mooi melkveebedrijf opgebouwd, wat zijn zoon een paar jaar geleden heeft overgenomen. Nog steeds gaat hij iedere dag naar de boerderij om te helpen en om er ook even uit te zijn.

Hij is weduwnaar en trotse vader van een groot gezin. Zijn kinderen en kleinkinderen wonen allemaal in de buurt en komen geregeld even aan. Zijn familie is erg belangrijk voor hem.

In zijn vrije tijd is hij graag buiten, maar hij vindt het ook leuk om in de schuur met een klusproject bezig te zijn. Verder gaat hij graag een dagje fietsen.

Zijn kerkelijke achtergrond is HHK. Hij houdt van normen en waarden, maar kijkt ook zeker over kerkmuren heen. 

Qua karakter kun je hem omschrijven als een sociaal en stabiel. Hij houdt van gezelligheid en maakt makkelijk een praatje, maar kijkt soms ook eerst even de kat uit de boom. Hij heeft een ontspannen levensstijl. Hij houdt niet van teveel verplichtingen, maar heeft wel graag iets om handen. Verder is hij oplossingsgericht en zorgvuldig. Hij doet wat hij zegt en is hulpvaardig. Hij is nuchter, maar kan zijn gevoelens ook goed onder woorden brengen.

Alhoewel hij zelfstandig is en prima voor zichzelf kan zorgen, mist hij, na het overlijden van zijn lieve vrouw, wel echt iemand om het leven mee te delen.

Hij zoekt een vrouw (± 55-70 jaar) met een zacht karakter, maar ook met de nodige pit. Ze is open, oprecht en respectvol. Een echt familiemens en makkelijk in de omgang. Als ze een agrarische achtergrond heeft en ook nog ‘groene vingers’, is dat zeker een pré. Verder is ze goed verzorgd, maar ook ‘gewoon’. Haar kerkelijke achtergrond is enigszins vergelijkbaar.

Samen leuke dingen doen en genieten van soms hele eenvoudige dingen. Dat is waar hij naar uitkijkt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!