Vrouw | 42 jaar | 168 cm

Woont in gemeente Zuidplas

Deze leuke vrouw werkt al jaren vol passie als leerkracht en intern begeleider in het basisonderwijs en geniet vooral van het contact met de kinderen en hun ouders.

Ze komt uit een groot gezin, waar aanpakken en gezelligheid centraal staan. Haar familie woont in de buurt en ze heeft goed contact met hen. Ze is lid van de Gereformeerde Gemeente en vindt normen en waarden belangrijk, maar ze kijkt ook over kerkmuren heen.

Ze is graag bezig, houdt van gezelligheid en mensen om zich heen en vindt het fijn om iets voor anderen te doen. In haar vrije tijd kan ze echt genieten van wandelen en fietsen, maar ook van een klassiek concert, een high-tea, een nachtje weg of een bezoek aan een museum of spa. Soms doet ze dit alleen, maar vaak met één van haar vriendinnen of zussen. Ook is ze gek op lezen.

Qua karakter is ze zowel nuchter als gevoelig. Ze is oprecht, makkelijk in de omgang, maar ook een denker en soms wat onzeker. Ze is traditioneel, maar heeft ook zeker een open blik en kan anderen meer waarderen om wat ze kunnen of te vertellen hebben dan om wat ze bezitten. Verder is ze gedreven en een echte aanpakker en geniet ze meer van praktische dan administratieve taken.

De man (± 38-46 jaar) die bij haar past is respectvol, stabiel en sociaal. Hij staat stevig in zijn schoenen, kan goed luisteren, heeft inlevingsvermogen, maar ook humor. En ze vindt het leuk als hij passie heeft voor zijn werk of hobby. Hij heeft een verzorgd uiterlijk.

Ruimte voor eigen dingen, maar ook veel samen doen. Goed met elkaar kunnen praten, soms wat meer de diepte in, maar vooral die warmte en geborgenheid bij elkaar vinden. Dat zou ze graag willen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!