Vrouw | 33 jaar | 160 cm

Woont in Zeeland

Deze leuke vrouw werkt in het onderwijs en de gezondheidszorg. Ze is opgegroeid in een fijn gezin en heeft een zus die getrouwd is. Daar gaat ze geregeld naar toe voor de gezelligheid of om op haar kinderen te passen.

Ze is graag bezig en vindt veel dingen leuk. In haar vrije tijd spreekt ze graag af met vriendinnen om ergens iets te eten of drinken, te winkelen of iets creatiefs te doen. Verder fitnesst ze iedere week en ze houdt van wandelen en fietsen. En ze is lid van een projectkoor. Maar ze vindt het ook fijn als ze ’s avonds even niets moet. Dan leest ze een boek of bereidt ze nog iets voor voor haar werk.

Qua karakter kun je haar omschrijven als sociaal, nuchter, zorgvuldig en bescheiden. Ze heeft alles op orde, is stabiel en zelfs een tikkeltje perfectionistisch. Ze houdt van vaste waarden en normen en heeft vaak een voorkeur voor het bekende.

De man (± 29-36 jaar) die ze zoekt is actief, meedenkend en zorgzaam. Hij durft zijn mening te geven, maar is ook begripvol en geïnteresseerd. Hij heeft mbo-/hbo-denkniveau en bij voorkeur een reformatorische achtergrond. Het zou fijn zijn (maar het is zeker geen must) als hij ook in Zeeland woont of er open voor staat om daar in de toekomst te wonen.

Een mooie toekomst samen opbouwen. Veel dingen samen en in overleg doen en er voor elkaar zijn. Dat is wat ze graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!