Vrouw | 63 jaar | 172 cm

Woont in de gemeente Molenlanden

Deze leuke, goed verzorgde vrouw werkt in het dagelijks leven in de zorg. Ze geniet enorm van het contact met de cliënten. Ze is een harde werker en een doorzetter. Jaren geleden is ze gescheiden. Ze heeft drie volwassen kinderen, waarvan er twee nog thuis wonen.

Ze is huiselijk en houdt van rust en routine, maar vindt het ook leuk om op stap te gaan. In haar vrije tijd kookt en leest ze graag. Maar ook een mooi kasteel bezoeken of een rondje fietsen of wandelen met een vriendin is wel aan haar besteed. Ze geniet enorm van de polder. Als ze op vakantie gaat, gaat ze graag met familie of vrienden. Wandelen, naar zee of naar een mooie stad. Ze is overal voor in.  

Je kunt haar omschrijven als jong van geest, oprecht, open en direct. Daarnaast is ze gevoelig, maar ook nuchter. Ze is zorgzaam en altijd begaan met anderen, maar vergeet zichzelf ook zeker niet. Normen en waarden vindt ze erg belangrijk. Ze is lid van een evangelische gemeente en gaat graag naar bijbelstudiegroepen en conferenties. 

De afgelopen jaren heeft ze zich enorm ontwikkeld en daarom merkt ze nu dat ze open staat voor een serieuze relatie. Maar wel een relatie waarbij de verbinding met elkaar en God centraal staat. Daarom zoekt ze een man (± 55-65 jaar) die open is en makkelijk praat. Hij is eerlijk en betrouwbaar. En ze vindt het erg leuk als hij humor heeft. Hij komt uit of houdt ook van de polder.

Tijd en aandacht voor elkaar hebben, naast elkaar staan en bij de ander de mooiste versie van jezelf kunnen zijn. Dat is wat ze graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!