Man | 53 jaar | 174 cm

Woont op de Noordwest-Veluwe

Deze intelligente man is zelfstandig vrachtwagenchauffeur. Hij rijdt, afhankelijk van zijn opdrachtgever, zowel nationaal als internationaal. Na het vwo studeerde hij een jaar op de landbouwuniversiteit, maar kwam er al snel achter dat dat niet bij hem paste. Daarna deed hij de opleiding hbo bedrijfskunde/logistiek en zat hij in militaire dienst. Hij volgde zijn hart en werd vrachtwagenchauffeur. Om hier wat meer verdieping in te krijgen is hij in 2014 voor zichzelf begonnen. Zijn eerste auto heeft hij zorgvuldig uitgekozen en zelf in het buitenland opgehaald.

Hij woont op zichzelf en kan prima voor zichzelf zorgen, maar is in het weekend ook vaak bij z’n moeder. Hij heeft twee zussen waar hij goed contact mee heeft. Ze wonen niet naast de deur, maar hij gaat geregeld bij hen langs. Hij is ook gek op zijn neefjes en nichtjes en noemt zichzelf een familieman.

Hij heeft een brede interesse en algemene ontwikkeling en vindt veel dingen leuk. Hij gaat er graag op uit, maar is niet zo van het plannen. Regelmatig gaat hij even langs bij een vriend, maar ook voor een lezing of iets cultureels is hij altijd wel in. Hij heeft veel van de wereld gezien. Nu vindt hij Europa of Nederland ook prima en wisselt dan iets doen graag af met wat ontspanning.

Hij is lid van de Gereformeerde Gemeente, maar hecht meer waarde aan de inhoud dan aan de vorm en kijkt zeker over kerkmuren heen.  

Je kunt hem verder omschrijven als sociaal, empathisch, zelfstandig en een tikkeltje eigenwijs. Hij is hartelijk en maakt makkelijk contact. Hij heeft een opgeruimd karakter, maar kan soms ook wel wat chagrijnig zijn als er iets tegenzit qua werk. Hij houdt van een ontspannen levensstijl en van ‘goed is goed’. Verder is hij nuchter, maar ook open en fantasievol en hij voert graag een diepgaand gesprek. Daarnaast is hij loyaal en vindt hij het leuk om anderen te helpen en blij te maken.

De vrouw (± 35-45 jaar) die hij zoekt is vlot, sociaal, betrouwbaar en flexibel. Ze kan goed met mensen omgaan en heeft inlevingsvermogen. Hij vindt EQ belangrijker dan IQ. Daarnaast is ze nuchter, makkelijk in de omgang en wel opgewassen tegen een geintje. Graag zou hij samen met haar een mooie toekomst willen opbouwen. Daarbij staat hij zeker open voor kinderen. En waar dat dan is, dat maakt hem niet zoveel uit.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!