Vrouw | 43 jaar | 181 cm

Woont in de gemeente Molenlanden

Een warme persoonlijkheid. Zo kun je deze enthousiaste, intelligente en goed verzorgde vrouw omschrijven. Ze is docent en doet daarnaast een studie. Verder is ze actief betrokken bij het jeugdwerk in haar kerk. Ze doet echt wat ze leuk vindt en vindt dat ook erg belangrijk.

Ze komt uit een groot gezin en heeft een goede band met haar familie. Verder heeft ze een groot sociaal netwerk en een aantal goede vriendinnen die ze wekelijks ziet.

In haar vrije tijd leest ze graag. Ook houdt ze van lekker buiten zijn voor een wandeling (op het strand) of om iets te drinken op een terras. Ze is niet enorm sportief, maar vindt het wel heerlijk om iedere week te schaatsen of zwemmen. Gewoon om even in beweging te zijn.

Reizen vindt ze fantastisch. Nieuwe landen ontdekken met mooie natuur en cultuur. Het liefst in combinatie met een bezoek bij mensen die in dat land een missie hebben. Die verhalen intrigeren haar.

Qua karakter kun je haar omschrijven als extravert. Ze is een open boek en praat graag. Hartelijk, sociaal en opgewekt. Altijd in voor iets nieuws en vol fantasie. Ze weet hoe ze dingen aan moet pakken, is ijverig, maar geen perfectionist. Ze denkt snel en kan ook snel beslissen. Verder is ze gevoelig, nuchter en stabiel.

De man (± 39-45 jaar) die ze zoekt is sociaal en geïnteresseerd in de wereld om hem heen. Hij is empathisch en houdt van een goed gesprek. Een nuchtere man die zijn zaakjes op orde heeft, maar ook behoefte heeft aan een fijne duurzame relatie.

Aandacht voor elkaar, het geloof met elkaar delen, maar ook samen lachen en leuke dingen doen, dat vindt ze belangrijk.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna nemen wij snel contact met je op!