Vrouw | 68 jaar | 176 cm

Woont in gemeente Alphen aan den Rijn

Deze vrouw draait haar hand niet snel ergens voor om. In haar jeugd werkte ze met plezier op een kantoor. Nu doet ze veel vrijwilligerswerk en staat ze graag voor anderen klaar. Ze helpt en doet huishoudelijk werk bij oudere mensen, staat in de kringloopwinkel en begeleidt gehandicapten naar en in de kerk. Maar ze kan ook zeker genieten van thuis zijn. Dan leest ze de krant (want ze vindt het belangrijk om ‘bij’ te blijven), borduurt ze of pakt ze een puzzelboekje.

Ze is weduwe, heeft acht kinderen en een flink aantal kleinkinderen waar ze regelmatig contact mee heeft. 

Ze kan echt genieten van een volledig verzorgde vakantie naar een bestemming ergens in Europa. Verder vindt ze het leuk om met een vriendin een dagje uit te gaan, te winkelen of gewoon een kopje thee te drinken. En ze gaat geregeld met de auto een dagje naar haar zus die in het oosten van het land woont.

Ze is lid van de Hersteld Hervormde Kerk en bezoekt graag de Bijbelkring en vrouwenvereniging.

Je kunt haar verder omschrijven als een hele makkelijke prater, direct en open en soms een beetje ondeugend. Ze is jong van geest en ook erg lief en zorgzaam. 

De man (± 55-70 jaar) die ze zoekt is zorgzaam, empathisch, zachtaardig en liefdevol. Maar ook openhartig, positief ingesteld en praktisch. Hij hoeft niet persé van hetzelfde kerkverband te zijn, ze vindt geloofsbeleving belangrijker.

Samen geloven, elkaar bijstaan, maar ook weten wat de ander nodig heeft. Dat is wat ze belangrijk vindt in een relatie. En als ze voor de liefde moet verhuizen, vindt ze dat geen probleem. Zeker niet als dat naar het platteland is.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!