Man | 41 jaar | 195 cm

Woont in gemeente Overbetuwe

Bij deze leuke, goed verzorgde man voel je je al snel op je gemak. Hij heeft een open uitstraling en praat makkelijk. In het dagelijks leven werkt hij als monteur bij een bedrijf wat bergingsauto’s maakt. Hij heeft het hier prima naar zijn zin, techniek interesseert hem.

Hij is opgegroeid op een boerenbedrijf en heeft een goede band met zijn ouders en drie zussen. Hij woont op zichzelf, maar gaat geregeld nog even bij zijn ouders langs om een hapje mee te eten. Hij redt zichzelf ook prima en vindt het fijn als het thuis op orde is.

Jagen is zijn grote passie en hij deelt deze passie met zijn vader. Als het kan, gaat hij iedere zaterdagochtend op pad en neemt dan de hond mee die hij samen met zijn ouders deelt. Ook wandelt of fietst hij graag een rondje in de natuur. Als hij op vakantie gaat, vindt hij het leuk om activiteiten (bijvoorbeeld mountainbiken) af te wisselen met ontspanning. Maar geschiedenis en dingen met een verhaal interesseren hem ook. Hij heeft een aantal goede vrienden, waarmee hij af en toe een biertje op een terras doet, maar waar hij soms ook gewoon even aanwaait voor een bakkie koffie.

Hij is lid van de HHK in zijn woonplaats en helpt graag met praktische dingen, wanneer hij daarvoor gevraagd wordt.

Qua karakter kun je hem omschrijven als iemand die opgewekt is, maar soms ook eerst even de kat uit de boom kijkt. Hij durft zeker zijn mening te geven, maar is ook bescheiden. Hij is nuchter en stabiel, maar heeft ook een gevoelige kant. Hij vindt routine fijn en is zorgvuldig en gedreven.

De vrouw (± 31-39 jaar) die hij zoekt is positief ingesteld, nuchter, open en eerlijk. Verder is ze vlot en actief, maar ook zorgzaam en liefdevol. Ze heeft humor en kan wel tegen een geintje.

Samen leuke dingen doen, het gezellig hebben samen, maar ook goed communiceren en elkaar een luisterend oor bieden. Een vertrouwensband opbouwen en daarna wellicht samen een mooie toekomst opbouwen. Dat is waar hij naar uitkijkt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!