Vrouw | 31 jaar | 166 cm

Woont in gemeente Ede

Deze leuke, goed verzorgde vrouw heeft een vriendelijke uitstraling. Na het afronden van haar HBO-studie is ze op zichzelf gaan wonen en gaan werken als praktijkverpleegkundige in een huisartsenpraktijk. Dit doet ze nog steeds met veel plezier.

 

Familie en vrienden zijn belangrijk voor haar. Ze is opgegroeid in een groot gezin en heeft een fijne jeugd gehad. Ze was veel buiten en vindt bewegen nog steeds fijn. Een aantal keer per week gaat ze met haar zus hardlopen. Daarnaast doet ze aan fitness. Verder geniet ze enorm van gezelligheid en gaat ze regelmatig met haar vriendinnen iets drinken, uit eten of een dagje weg naar een museum en/of stad. Ze houdt ook van reizen en wil dan graag iets van een land zien. Een mix van avontuur, natuur, cultuur, sfeer proeven, relaxen en lekker eten en drinken is favoriet. 

 

Qua karakter kun je haar omschrijven als een extraverte introvert. Ze is avontuurlijk, hartelijk en sociaal, maar ook rustig en bescheiden. Daarnaast is ze nuchter, maar ook gevoelig en soms een tikkeltje onzeker. Nieuwe dingen vindt ze leuk, maar soms ook spannend. Verder is ze zorgzaam en betrokken. 

 

De man (± 25-37 jaar) die bij haar past is sociaal, avontuurlijk en sportief. Maar ook open, zorgzaam en betrouwbaar. Hij heeft zijn leven goed op orde, is makkelijk in de omgang, staat open voor nieuwe dingen en kan initiatief nemen. Hij is lid van de HHK, PKN of enigszins vergelijkbaar. Samen een toekomst opbouwen en leuke dingen doen, maar ook de ander ruimte geven om eigen dingen te ondernemen. Daar kijkt ze naar uit. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!