Vrouw | 30 jaar | 150 cm

Woont in de gemeente Lopik

Deze leuke vrouw geniet van haar werk in de kinderopvang en wil dit ook graag blijven doen.

Ze is opgegroeid in een warm gezin en heeft vier zussen. Sinds kort woont ze op zichzelf. Ze is lid van de PKN-gemeente (Ger. Bond) in haar woonplaats, is kerkelijk betrokken en zit ook in de jv-commissie.

In haar vrije tijd houdt ze van lezen, wandelen, fietsen en spelletjes doen. Ze is sociaal en houdt van gezelligheid, maar af en toe even alleen zijn en een filmpje kijken of muziek luisteren vindt ze ook heerlijk.

Als ze op vakantie gaat, gaat ze graag naar de zon. De afwisseling van wat dingen bekijken en een lekkere duik in het zwembad vindt ze ideaal.

Qua karakter kun je haar verder omschrijven als rustig, zorgzaam, hartelijk, geduldig en trouw. Ze is bescheiden en zal niet snel op de voorgrond staan. Maar ze geeft zeker haar mening en vindt zichzelf soms zelfs een tikkeltje koppig. Verder is ze doelgericht en een echte doorzetter. Ze houdt van routine en kiest snel de veilige weg, maar staat zeker ook open voor andere ideeën.

Ze zoekt een rustige man (± 26-33 jaar) die bij voorkeur niet té groot is. Hij is betrouwbaar en zorgzaam en niet bang om initiatief te nemen. Verder vindt ze het prima als hij zijn eigen hobby heeft. Daarnaast vindt ze het ook fijn om samen tijd door te brengen en het geloof in God te delen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!