Vrouw | 28 jaar | 150 cm

Woont in de gemeente Lopik

Deze rustige en zorgzame vrouw geniet van haar werk in de kinderopvang en wil dit ook graag blijven doen.

Ze komt uit een warm gezin en heeft vier zussen. Op dit moment woont ze nog bij haar ouders, maar ze heeft wel plannen om op zichzelf te wonen.

Ze is kerkelijk betrokken en geniet van haar vrijwilligerswerk bij de zendings- en de jv-commissie.

In haar vrije tijd houdt ze van lezen, wandelen, fietsen en spelletjes doen. Maar af en toe even even alleen zijn en een filmpje kijken of muziek luisteren vindt ze ook heerlijk.

Als ze op vakantie gaat, gaat ze graag naar de zon. De afwisseling van wat dingen bekijken en een lekkere duik in het zwembad vindt ze ideaal.

Qua karakter kun je haar het beste omschrijven als rustig, bescheiden, zorgzaam, geduldig en trouw. Ze is een echte doorzetter en soms ook een beetje koppig. Soms is ze onzeker en vindt ze het lastig om contact te maken. Ze houdt van routine en kiest snel de veilige weg, maar staat wel open voor andere ideeën.

Ze zoekt een rustige man van ± 25-32 jaar. Hij is betrouwbaar en zorgzaam en niet bang om initiatief te nemen. Verder vindt ze het prima als hij zijn eigen hobby heeft. Daarnaast vindt ze het ook fijn om samen tijd door te brengen en het geloof in God te delen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!