Man | 30 jaar | 168 cm

Woont in gemeente Hoeksche Waard

Deze vriendelijke, goed verzorgde man staat niet graag op de voorgrond. Maar zodra hij zich veilig voelt en vertrouwen krijgt, bloeit hij op.

In het dagelijks leven werkt hij bij een akkerbouwbedrijf dat gespecialiseerd is in de spruitenteelt. Hij vindt het heerlijk om buiten te zijn en heeft al vanaf jongs af aan veel interesse in akkerbouw en veeteelt.

Hij komt uit een fijn gezin en heeft twee broers die niet meer thuis wonen. Hij is lid van de Gereformeerde Gemeente in zijn woonplaats. Hier is hij ook hulpkoster en daar geniet hij enorm van. Daarnaast zit hij in een zanggroep van de kerk en helpt bij de organisatie hiervan. Hij houdt van zingen en luistert graag naar orgel- of koormuziek.

In zijn vrije tijd gaat hij regelmatig een rondje fietsen of wandelen. Hij vindt het ook leuk om te klussen en in de tuin bezig te zijn. Hij zit niet graag stil, is gedreven en ijverig, maar doet alles wel in een rustig tempo. En het moet in balans zijn met wat ontspanning op zijn tijd. Je kunt hem verder omschrijven als hartelijk, serieus, bedachtzaam en oprecht.  

De vrouw die hij zoekt (± 23-30 jaar) is liefdevol, geduldig, begripvol en zorgzaam. Ze heeft een reformatorische achtergrond en woont bij voorkeur niet te ver bij hem vandaan. Hij wil er graag voor haar zijn en samen bijvoorbeeld een jongerenavond of zangavond bezoeken. En wie weet een mooie toekomst samen opbouwen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!