Man | 37 jaar | 188 cm

Woont in gemeente Vlaardingen

Deze sympathieke en goed verzorgde blonde man wist al heel vroeg wat hij wilde worden. Hij heeft zijn hart gevolgd, is naar de vakschool gegaan en werkt inmiddels al jaren als banketbakker. Hij houdt van uitdaging en is gedreven in zijn werk.

In zijn vrije tijd geniet hij van een terrasje pakken, een bos- of strandwandeling of een dagje weg. Ook kijkt hij graag een sportwedstrijd op televisie of bij de plaatselijke voetbalclub. Hij staat voor veel dingen open en is altijd in voor een spontane actie. Verder gaat hij graag op vakantie. Hij houdt van een goede mix van zon, natuur, sportieve activiteiten en weinig tot niks doen.

Hij heeft een aantal goede vrienden die hij regelmatig ziet. Hij is lid van een PKN-gemeente, doet hier ook vrijwilligerswerk en dan met name maandelijks pannenkoeken bakken voor het open huis van de kerk en regelmatig voor anderen koken. Verder is hij voorzitter van de VvE van de flat waarin hij woont.  

Qua karakter is hij respectvol, puur, loyaal, zorgzaam en bedachtzaam. Hij is flexibel en makkelijk in de omgang. Hij is zeker niet bang om zijn mening te geven, maar kan soms ook wat bescheiden zijn. Hij houdt niet van oordelen en laat anderen graag in hun waarde.

De vrouw (± 29-45 jaar) die hij zoekt is hartelijk en open. Ze praat makkelijk, neemt initiatief en vindt het fijn om af en toe een diepgaand gesprek te voeren. Maar ze houdt ook zeker van een lolletje. Hij vindt het geen bezwaar als ze kinderen heeft.

Echte verbinding maken, elkaar aanvullen en respecteren, maar ook elkaars ‘maatje’ zijn vindt hij belangrijk in een relatie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!